Transparent
Inloggen
Sluiten

Erik ten Hag: 'Het enige wat ik mijn ploeg kan verwijten is dat het maar 3-0 is'

6 februari 2022 20:04

In gesprek met ESPN gaf Erik ten Hag aan dat Heracles geen schijn van kans had gehad tegen Ajax. "Het enige wat ik mijn ploeg kan verwijten is dat het maar 3-0 is", aldus Ten Hag. "Ik heb genoten van de ploeg. Er was goed veldspel en goede pressing. Van daaruit hebben we de kansen gecreëerd, maar daarvan hebben we er te weinig benut."

De trainer was zeer te spreken over het spel van Davy Klaassen. "Hij speelde een uitstekende wedstrijd, net zoals de hele ploeg", zo gaf hij aan. "Ik was heel erg tevreden. Ook heel erg tevreden over de dynamiek aan de linkerkant met Nico, dat liep heel erg goed in balbezit. Heracles had daar maar heel moeilijk een antwoord op."

Ten Hag gelooft niet dat de titelrace al gespeeld is. "Het is pas februari. Het is nog een lange weg", zei hij daarover. "Het is altijd fijn als je de afstand naar de nummer twee kan vergroten en dat hebben we gedaan. We willen hier graag blijven, maar er zijn nog heel veel wedstrijden te gaan."




Tags

hag heracles dynamiek espn pressing

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

balletje begeleiding berghuis bergwijn bertjek brobbey conceicao dest elsimao engeland excelsior feyenoord forbs gaaei godts hato henderson hlynsson kaplan kiki liverpool lucht metz mikautadze mum rensch sevic sosa sutalo zucht