Transparent
Inloggen
Sluiten

'Nicolás Tagliafico moet transfer naar Barcelona uit zijn hoofd zetten'

30 januari 2022 20:42 - Sport.es
Foto: Pro Shots

"Nicolás Tagliafico moet transfer naar Barcelona uit zijn hoofd zetten"; image source: Pro Shots

Volgens het Spaanse Sport moet Nicolás Tagliafico definitief een streep zetten door een vertrek naar Barcelona. Een laatste bod van de Spaanse club werd door Ajax afgewezen. Barcelona wilde de international van Argentinië op huurbasis overnemen en wilde om de kosten te drukken spelers weer uitlenen aan Ajax, maar geen van de aangeboden spelers bleken een optie. Voor Ajax is alleen een directe transfer bespreekbaar en dat is voor Barcelona op dit moment financieel niet mogelijk.

Sport meldt echter dat ook Napoli nog altijd in de race is om Tagliafico over te nemen van Ajax.

Meer op Sport.es




Tags

barcelona tagliafico argentinie bespreekbaar napoli uitlenen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
Waarom zou je dit willen, Nico. Ja, het is een mooie naam van een club die tot voor kort wereldtop was. Maar het huidige Ajax is gewoon sterker dan het huidige Barca. En qua salaris hoef je momenteel ook niet veel te verwachten daar. Bovendien ben je geliefd bij het Ajax publiek, bij Barcelona moet je nog maar afwachten of en hoe lang je überhaupt een kans krijgt. Ze willen (want voor andere spelers dokken ze wel vele miljoenen) je niet eens kopen, slechts huren. Dat zegt toch genoeg? Maak af wat je met Ajax begon. Koester wat je hebt en vecht je terug.
+3/-0

 
2 jaar geleden
Mee eens. Voor een speler die al een aantal jaren op CL niveau presteert en voor het Argentijnse nationale elftal, zit hij periodes te lang op de bank. Soms om tactische redenen goed uitlegbaar maar als je ook tegen de kleine clubs maar blijft zitten, en zitten..... word het een vervelend verhaal. Ook qua wedstrijdritme.
+1/-0

2 jaar geleden
Geef hem inderdaad meer speeltijd dan zal hij ook weer de oude goede speler worden.en misschien wel blijven. Want blind is goede voetballer maar als links back te traag. Ten hag AUB geef hem meer speel tijd
+2/-0

2 jaar geleden
Bergwijn gaat ook een streep door! Er komt verder niemand , dan hebben we goed gehuurd , 2 voor jong Ajax en de spits alweer buitenspel door blessure! Brobbey!!
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

balletje begeleiding berghuis bergwijn bertjek brobbey conceicao dest elsimao engeland excelsior feyenoord forbs gaaei godts hato henderson hlynsson kaplan kiki liverpool lucht metz mikautadze mum rensch sevic sosa sutalo zucht