Transparent
Inloggen
Sluiten

'Ajax blokkeert huurtransfer Anass Salah-Eddine'

30 januari 2022 18:56 - Telegraaf.nl
Foto: Pro Shots

"Ajax blokkeert huurtransfer Anass Salah-Eddine"; image source: Pro Shots

De Telegraaf meldt dat Ajax een streep heeft gezet door een huurtransfer van Anass Salah-Eddine. De linksback van Jong Ajax kon voor een half jaar de overstap maken naar Sparta, maar omdat de club nog altijd in gesprek is met Barcelona over een transfer van Nicolás Tagliafico wil Ajax Salah-Eddine niet laten vertrekken. Sparta is om die reden al doorgeschakeld naar een andere optie.

In een reactie op Twitter meldt clubwatcher Mike Verweij echter dat de kans groot lijkt dat Tagliafico gewoon bij Ajax blijft.

Meer op Telegraaf.nl




Tags

salah huurtransfer blokkeert sparta tagliafico barcelona doorgeschakeld jong telegraaf verweij

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
Indien Nico blijft, zie ik hem graag alsnog naar Sparta gaan. Heb veel vertrouwen in hem, maar hij moet wel vlieguren gaan maken op het hoogste niveau.
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.273 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom almada avila berghuis bergwijn besparen boomen brobbey elsimao forbs gaaei godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten loonkosten mislintat passeren ramaj rensch sevic sosa sutalo tahirovic taylor vos