Transparent
Inloggen
Sluiten

'Christian Eriksen traint mee met Jong Ajax'

21 januari 2022 22:55 - AD.nl
Foto: Pro Shots

"Christian Eriksen traint mee met Jong Ajax"; image source: Pro Shots

Het Algemeen Dagblad meldt dat Christian Eriksen de komende dagen meetraint met de selectie van Jong Ajax. De Deense middenvelder is op zoek naar een nieuwe club en heeft zich nu voor enkele dagen aangesloten bij de selectie van John Heitinga. De afgelopen periode werd hij al nadrukkelijk gelinkt aan een vertrek naar het Engelse Brentford. Eriksen is transfervrij nadat zijn contract bij Internazionale werd ontbonden.

Meer op AD.nl




Tags

eriksen jong brentford heitinga internazionale ontbonden

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
Een goed teken dat oud-spelers graag bij Ajax terug komen.
Ook al is het niet om te spelen.
+8/-0

2 jaar geleden
Prima van Ajax, hulde.
Ben overigens wel benieuwd of er nog veel clubs belangstelling hebben in Eriksen na dit voorval.. Geweldig mooie speler natuurlijk, maar toch...
+2/-0

2 jaar geleden
Als Brentford wordt genoemd. Wat zijn dan de kansen dat het Ajax wordt?
+1/-0

2 jaar geleden
Als Ajax nou slim is, dan leggen ze Chris vast en trainen ze hem op richting volgend seizoen. Dan heb je de vervanger van Gravenberch direct klaar staan. Want die gaat in geen 100 jaar bijtekenen.
+5/-0

 
2 jaar geleden
Ik ben voor;-)Eriksen mogelijk ook maar dan moet het salaris nog worden bepaalt... De vraag is of Ajax dit kan of wil betalen?
+1/-0

 
2 jaar geleden (gewijzigd)
Eriksen zou er ook goed aan doen om lekker bij Ajax te tekenen. Ik zou hem afraden naar de PL te gaan waar hij veel meer wedstrijden zal moeten spelen. Maar ja, sowieso moet Ajax niet ten koste van alles proberen hem te contracteren. Uiteindelijk moet een speler graag bij Ajax willen spelen, anders doei.
+1/-0

 
2 jaar geleden
Dan zou ik bij deze alvast de naam Christian Eriksen willen noteren voor volgend seizoen in dienst van Ajax. Moge de Goden mij verhoren en Christian Eriksen het elftal van Ajax nog beter maken.
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom begeleiding berghuis bergwijn boomen brobbey chico conceicao consistente dest elsimao engeland factor forbs godts gooide henderson kiki kruisje liverpool metz mikautadze mislintat mum porto sevic sosa steijn sutalo transferbeleid