Transparent
Inloggen
Sluiten

'Kans is groot dat Ajax doorschakelt in zoektocht naar nieuwe aanvaller'

20 januari 2022 11:35 - VI.nl
Foto: Pro Shots

"Kans is groot dat Ajax doorschakelt in zoektocht naar nieuwe aanvaller"; image source: Pro Shots

Voetbal International weet te melden dat de kans groot is dat Ajax in de zoektocht naar een nieuwe aanvaller gaat doorschakelen. De onderhandelingen met Tottenham Hotspur over Steven Bergwijn verliepen al moeizaam en na de spectaculaire invalbeurt van de international woensdag tegen Leicester City is de onderhandelingspositie voor Tottenham alleen maar sterker geworden.

Directeur voetbalzaken Marc Overmars is druk bezig om voor deze maand nog een vleugelaanvaller aan de selectie toe te voegen. Ook met oog op de toekomst bevinden hoofd scouting Henk Veldmate en scout Hans van der Zee zich momenteel in Brazilië, waar ze veel wedstrijden bezoeken. Eerder scoutte Van der Zee al David Neres, Antony, Nicolás Tagliafico, Lisandro Martínez en Davinson Sánchez als versterkingen voor Ajax.

Neres vertrok eerder deze maand bij Ajax en mogelijk zal ook Tagliafico nog vertrekken. De Argentijn wil weg uit Amsterdam nadat hij zijn basisplaats kwijt raakte en Ajax is bereid mee te werken aan een transfer. Napoli wil Tagliafico op huurbasis overnmene, maar Ajax wil hem het liefst verkopen.

Meer op VI.nl




Discussieer mee op de forums


Tags

tagliafico doorschakelt neres tottenham antony bergwijn davinson hans leicester martinez napoli onderhandelingspositie overmars overnmene sanchez scoutte spectaculaire veldmate verliepen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
Na het vertrek van Neres, is het inderdaad zaak om tijdig door te schakelen naar een nieuwe vleugelspits. Daramy is er nog niet klaar voor om Neres zijn rol overnemen als 1e of 2e in de lijn van reservespelers.
+2/-0

 
2 jaar geleden
Tsja het is een grof schandaal, dan koop je een jongen uit een zeer matige competitie, betaal je er 12 miljoen! voor en dan is ie niet klaar...

Volgens mij hebben we Berghuis ook nog die op de vleugel kan, en wat dacht je van e eigen jeugd? Je kan toch eens een Unuvar inzetten. Die jongen heeft zoveel talent, die trekt zich echt wel op aan het niveau.
+2/-3

 
2 jaar geleden
Ik durf niet te zeggen hoe ver iemand van Jong Ajax is. Berghuis is wat mij betreft onze beste nummer 10, dus ik hoop dat naast hem ook iemand anders in selectie is wie Tadic en Antony kunnen vervangen waar nodig. Dat was Neres en nu blijft Daramy over. Ik hoopte op Bergwijn, maar begrijp dat aan Ajax te veel wordt gevraagd om dit te realiseren. Hopelijk komt er nog iets goeds.
+1/-0

 
2 jaar geleden
Vroeger probeerde we dat gewoon uit en dan bleken de meesten branie genoeg te hebben om impact te maken. Als je het niet probeert, dan weet je het ook nooit. En als je dan in de plaats daarvan zogenaamde talenten van Deense clubs gaat halen tegen belachelijke bedragen, dan zet je je eigen jeugdopleiding weg als troep.

Berghuis begon aardig maar is geen echte Ajax tien. Klaassen heeft veel meer diepgang en van nature het gevoel om op de juiste plek terecht te komen voor de goal, vaak beter dan de spits zelfs. Maar ik vind Berghuis niet complementair genoeg aan Haller. Nou was Klaassen dat ook niet helemaal, die snoepte hem net even teveel goals af, maar Berghuis heb ik in maanden niet meer zien excelleren.
+1/-2

 
2 jaar geleden
Sowieso bizar om een recordbedrag uit te geven om een plek in de breedte op te vullen. Neres speelde slechts sporadisch, om Antony rust te geven wanneer dat nodig was. Dat zou Berghuis ook kunnen doen, en afgelopen zondag deed Van Axel Dongen dat. Overmars verwacht vast dat Antony weg gaat aan het einde van het seizoen, anders kan ik de interesse in Bergwijn niet verklaren.
+1/-0

2 jaar geleden
Gelukkig.
Hele opluchting.
Beste bericht wat op deze site vandaag kan staan.
God zij dank.
Geen Bergwijn s.v.p.
Bergwijn is een bankzitter in plaats van een voetballer.
Om daar ueberhaupt geld aan te spenderen. Ik moet er niet aan denken.
Kwalitatief ga je er sowieso op achteruit. Neres was een Ajaxspeler, Bergwijn is alleen maar rennen geblazen. Typische PSV-speler. PSV is een counterploeg Ajax is een opbouwende voetballende ploeg. Waarom Daramy niet meer kansen geven. Tot nu toe wat invalbeurtjes van 20 minuten. Wordt hij niet beter van. Soms nu al als miskoop bestempeld. Hebben Overmars, Ten Hag en scouts het dan allemaal verkeerd gezien ?
+5/-1

 
2 jaar geleden
Zeker opluchting. Ajax moet geen 25 a 30 miljoen uitgeven voor een dergelijke speler. En dan weet je nog niet of het een verstandige keuze was. Dat weet je achteraf pas en als het niks word? poog het dan maar met winst door te verkopen.

Voor dergelijke bedragen is het risico groot en heeft Ajax minder als het met bijvoorbeeld Ihattaren in zee gaat.
+1/-0

En un momento dado (geschorst)
2 jaar geleden (gewijzigd)
Gelukkig! Geen Bergwijn alsjeblieft!
+4/-0

2 jaar geleden
De scouting zit nu in Zuid Amerika, voor een transfer voor deze maand?
Je mag er toch vanuit dat er gewoon een schaduwlijstje is?
Nu een speler helemaal daar vandaan halen, komt waarschijnlijk eerst in het "gewenningsplan".
Of een speler die er meteen staat, dan wordt het evengoed een flink bedrag.
Haal dan Di Maria op bij PSG.
+1/-0

 
2 jaar geleden
De scouting zit daar nu voor dat jeugdtoernooi denk ik, maar er zal vast een lijst zijn.
+1/-0

2 jaar geleden
Nou heb ik net even zitten kijken naar de samenvatting en naar wat er nu zo fenomenaal aan was.....Ben ik de enige die hier helemaal niets speciaals aan zag? Alsof je hem daarvoor zo enorm nodig hebt?
+2/-0

2 jaar geleden
Meneer Bergwijn heeft het zichzelf moeilijk gemaakt door twee keer te scoren. Juist deze doelpunten hebben een streep door de rekening gezet. Nu kan hij weer de rest van het jaar op de bank plaats nemen. De trainer zal hem niet ineens standaard in de basis zetten. Denk dat hij nog wel spijt zal krijgen van deze doelpunten, hij had beter op 60% kunnen presteren.
+1/-0

2 jaar geleden (gewijzigd)
Kunnen ook Sinisterra voor 8 miljoen oppikken. Martial zit bij United ook op een dood spoor.
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.250 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao forbs godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa steijn sutalo tahirovic taylor vos wijndal