Transparent
Inloggen
Sluiten

Jong Ajax ook te sterk voor FC Den Bosch

17 januari 2022 21:51
Foto: Pro Shots

Jong Ajax ook te sterk voor FC Den Bosch; image source: Pro Shots

Jong Ajax heeft maandagavond opnieuw weten te winnen in de Keuken Kampioen Divisie. In een heel vermakelijk duel werd FC Den Bosch op Sportpark de Toekomst met 2-1 verslagen. In de eerste helft was Jong Ajax heer en meester en kreeg het kans op kans. Christian Rasmussen was echter de enige die wist te scoren. Gezien de vele kansen had de score echter al veel hoger kunnen zijn.

Ook na rust was Jong Ajax de betere ploeg, al wist ook FC Den Bosch tot kansen te komen. Twintig minuten voor tijd wist het zelfs te scoren nadat Liam van Gelderen de bal verspeelde en daar door Van Bakel dankbaar gebruik van gemaakt. Beide ploegen ging vervolgens voor de winst en het was Jong Ajax die vlak voor tijd toesloeg. Ar'Jany Martha wist uit een uitstekende voorzet van de net ingevallen debutant Jaydon Banel de 2-1 binnen te werken en dat bleek uiteindelijk ook de eindstand.

Door de overwinning is Jong Ajax gestegen naar de derde plek in de Keuken Kampioen Divisie. Ze hebben echter wel een wedstrijd meer gespeeld dan de nummers vier en vijf FC Emmen en ADO Den Haag.

Opstelling Jong Ajax: Gorter, Van Gelderen, Llansana, Musampa, Baas (78' Salah-Eddine), Warmerdam, Hlynsson (61' Martha), Fitz-Jim (78' Yah), Van Axel Dongen (46' Hansen), Rasmussen, Ünüvar (82' Banel)




Tags

jong banel gelderen martha rasmussen ado axel bakel dongen emmen gorter hansen heer hlynsson jany jaydon jim llansana musampa salah toesloeg unuvar vermakelijk verspeelde yah

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
Jong Ajax, weer proficiat. Weer een knappe prestatie. Knap om in de laatste fase de overwinning over de streep te trekken. Eerder in het seizoen gaven ze het vaak in de laatste fase weg. Toppie.
+2/-0

2 jaar geleden
Rasmussen lijkt echt klaar voor minuten in Ajax 1.
+1/-0

2 jaar geleden
Leuke wedstrijd.
Aanvallend (Ajax)tot aan de zestien mooi om te zien.
Alles wordt diep gespeeld en al combinerend overbruggen ze het middenveld.
Die intentie is voor het strafschopgebied ook aanwezig.
Dat is al mooi voor deze jonge lichting. Dat komt wel goed.
+2/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

avila berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk martha medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa sutalo tahirovic taylor vos wijndal