Transparent
Inloggen
Sluiten

Jong Ajax begint 2022 met zege tegen in Utrecht

10 januari 2022 20:34
Foto: Pro Shots

Jong Ajax begint 2022 met zege tegen in Utrecht; image source: Pro Shots

Jong Ajax is het nieuwe kalenderjaar begonnen met een overwinning. In een weliswaar geen hoogstaande wedstrijd werd met 0-2 gewonnen op bezoek bij Jong FC Utrecht. Na ruim een kwartier spelen opende Youri Regeer de score, terwijl Christian Rasmussen in de blessuretijd voor de eindstand zorgde. Gezien de hele wedstrijd was de zege dik verdiend.

Opstelling Jong Ajax: Setford, Van der Sloot, Aertssen, Musampa, Douglas, Warmerdam, Fitz-Jim, Regeer, Rasmussen, Giovanni (73' Jermoumi), Hlynsson




Tags

jong utrecht rasmussen regeer aertssen douglas hlynsson hoogstaande jermoumi jim musampa setford

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


En un momento dado (geschorst)
2 jaar geleden (gewijzigd)
Ok Ajax 1, zo moet het dus ;-)
Ik zie Youri Regeer eerdaags wel bij het 1e komen, zeker als er inkomende transfers uitblijven. Alhoewel... dan wordt het wel heel erg druk op het middenveld. Vervanger van Gravenberch?
+1/-0

 
En un momento dado (geschorst)
2 jaar geleden
Wikipedia zegt dit erover: "Youri Pieter Regeer (Haarlem, 18 augustus 2003) is een Nederlands voetballer die als middenvelder voor Jong Ajax speelt."

Maar het zou natuurlijk zomaar kunnen dat Ajax andere plannen met hem heeft ;-)
+1/-0

2 jaar geleden
Jongens, proficiat. Toch altijd weer lekker om met winst te beginnen. Hopelijk geeft Ajax 1 zondag dit ook een goed vervolg.
+2/-0

2 jaar geleden
Fitz-Jim, is ook zo een jongen met potentie, snelle balbehandeling en natuurlijk gaat het nog niet altijd goed, maar hij heeft wel de klasse om een wedstrijd telezen.
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.253 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

avila berghuis bergwijn boomen brobbey elsimao godts hato henderson hlynsson jong kaplan kiki kroes mannsverk medic mikautadze praag ramaj rensch rulli rvc sevic sosa sutalo tahirovic taylor vos wijndal wijs