Transparent
Inloggen
Sluiten

'Ajax ziet bod van 18 miljoen euro op Steven Bergwijn afgewezen worden'

10 januari 2022 17:09 - VI.nl
Foto: Pro Shots

"Ajax ziet bod van 18 miljoen euro op Steven Bergwijn afgewezen worden"; image source: Pro Shots

Voetbal International meldt dat Ajax wederom inzet op de komst van Steven Bergwijn. De international van het Nederlands elftal moet de opvolger worden van David Neres, die deze maand nog waarschijnlijk zal gaan vertrekken. Een bod van ongeveer 18 miljoen euro werd al uitgebracht, maar dit werd door Tottenham Hotspur afgewezen.

De Engelse club is bereid om mee te werken aan een transfer, maar verlangt wel een flinke transfersom. Twee jaar geleden betaalden ze zelf nog 30 miljoen euro voor de aanvaller.

Volgens De Telegraaf zijn ook een aantal topclubs uit Duitsland en Spanje geïnteresseerd in Bergwijn. De verwachting is dat Ajax in de komende dagen een nieuw bod uit zal gaan brengen. Ajax zou komend weekend tegen FC Utrecht al willen kunnen beschikken over de geboren Amsterdammer.

Meer op VI.nl




Discussieer mee op de forums


Tags

bergwijn duitsland neres telegraaf tottenham utrecht

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


Wat is dit nu weer voor achterlijk beleid? :I 18+ miljoen gaan betalen voor een speler die op de bank komt te zitten
+6/-0

 
2 jaar geleden
Daramy kostte 12, zit niet eens bij eerste zestien.
+3/-0

 
2 jaar geleden
Als hij gaat spelen is het ook 'achterlijk beleid'.
+2/-0

 
2 jaar geleden
Hetzelfde bedrag hopen ze krijgen voor een bankzitter, Neres. Als het ff meezit heb je Bergwijn op de bank ipv Neres.
+1/-0

 
2 jaar geleden (gewijzigd)
Maar is dat nou zo'n uitgesproken verbetering? Ik zit op Spurs forums te kijken en dan hebben ze waardering voor zijn mentaliteit, maar klagen ze over dat hij constant geblesseerd is en dat als hij al speelt hij veel teveel kansen mist.
+1/-0

2 jaar geleden
Dit is vrij consistent beleid Donny. Premier League spelers met Eredivisie-ervaring terughalen. Heeft ons geen windeieren gelegd afgelopen jaren met Blind, Tadic, Haller, Klaassen. Ook probeert Overmars ongetwijfeld voor te sorteren op het vertrek van Antony.
+7/-2

 
2 jaar geleden
Dit dus. En ook Tadic wordt een jaartje ouder. Overmars probeert op tijd te anticiperen. Ik ben geen fan van Bergwijn, maar als hij ze er straks voor Ajax inschiet, ben ik zo om.
+6/-4

 
2 jaar geleden
Maar dit wordt een gevalletje Promes.
Er kleeft teveel negatiefs aan dat joch.
Zelfde gebaartjes en maniertjes.
+5/-1

2 jaar geleden (gewijzigd)
Marc is behoorlijk wat geld aan het verbrassen. Aan de andere kant : als we Antony in juni voor 80 miljoen verkopen hoeven we niet meteen de markt op.
+2/-0

En un momento dado (geschorst)
2 jaar geleden
Opzouten met die kneus! 18 miljoen, hahaha!
+2/-0

 
2 jaar geleden
Ik zou gaan voor 18.500.000,00

Hebben ze 5 ton extra. Kunnen ze een huis van kopen :) Of nee we praten over Londen daar krijg je waarschijnlijk een schuur voor 5 ton. Ook mooi meegenomen toch voor die gekke Engelsen :D
+1/-0

2 jaar geleden (gewijzigd)
We hebben maar drie min of meer gelijkwaardige aanvallers want Neres gaat weg, Danilo komt te kort, Brobbey is misschien maar tijdelijk en Daramy heeft nog (veel) tijd nodig om op nivo te komen. Met het oog op het kampioenschap en de CL een goede zet. Neres gaat ongeveer opbrengen wat Bergwijn gaat kosten dus no panic over het geld.
+3/-1

De gedachten zal wel zijn Bergwijn kopen voor ongeveer het bedrag waarvoor ze Neres verkopen.
Als dat lukt is het niet zo`n hele stomme gedachten.
Ik schaal Bergwijn kwalitatief iets hoger in.
En Neres heeft nog maar 1,5 jaar contract, zijn waarde gaat kelderen als er nu niets gebeurd, Bergwijn krijgt een 4 of 5 jarig contract waardoor je de waarde die Neres nu nog heeft eigenlijk weer meerdere jaren veilig stelt door te verplaatsten naar Bergwijn en je de kwaliteit op het veld houd.

Kwartfinale CL, we staan voor de tegenstander komt, die moet komen, Ajax onder druk en dan wisselen, een voorhoede neerzetten Bergwijn-Brobbey-Antony Tadic in de as er achter.
brrr, dan heb je wapen hoor om de wedstrijd te beslissen.
+4/-0

 
2 jaar geleden (gewijzigd)
Als je door verkoop Neres er weinig verlies opdraait loop je in ieder geval weinig financiële risico als het misgaat. En dan heeft Bergwijn een Ajax en PSV verleden. Bekent met het Nederlands voetbal, meteen inzetbaar.

Ik denk dat Overmars hier op gokt en voor de rest blijft het best opmerkelijk dat PSV hem destijds voor 30 mil heeft verkocht waar Ajax mogelijk een bedrag van rond 20 mil kan aftikken om hem terug te halen.

Bergwijn zou zo maar eens de volgende speler kunnen zijn die naast Haller en Tadic (flopt) in de premier league, maar tot zijn recht komt bij Ajax.
+1/-0

2 jaar geleden
Dit zou voor mij de grootste domper van 2022 worden en het is pas 11 januari.
+2/-0

2 jaar geleden
Laat ze Demir maar kopen van Rapid Wien , Barcelona heb de koop optie niet gelicht. Maar wel 9 wedstrijden laten voetballen
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.250 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

avila berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk martha medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa sutalo tahirovic taylor vos wijndal