Transparent
Inloggen
Sluiten

'Ook Franse en Engelse interesse in David Neres'

8 januari 2022 15:23 - Jeunes Footeux
Foto: Pro Shots

"Ook Franse en Engelse interesse in David Neres"; image source: Pro Shots

Volgens Mike Verweij is Shakhtar Donetsk in pole position om David Neres van Ajax over te nemen. Dat geeft de clubwatcher aan in de Kick-off Podcast van De Telegraaf. Het Franse Jeunes Footeux meldt dat ook Olympique Lyonnais, Newcastle en vooral Everton ook belangstelling hebben getoond in de Braziliaanse aanvaller.

Lyon zou Neres op huurbasis willen overnemen met optie tot koop. Mocht hij de overstap maken naar de Franse ploeg zou hij weer samenwerken met Peter Bosz. In zijn eerste half jaar in Amsterdam had Neres nog Bosz als trainer bij Ajax. Sinds deze zomer is hij de eindverantwoordelijke bij Lyon.

Meer op Jeunes Footeux




Tags

neres bosz lyon donetsk eindverantwoordelijke everton footeux jeunes kick lyonnais newcastle podcast pole position shakhtar telegraaf verweij

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
Nou laat ze maar opbieden tegen elkaar en haalt Antony Modeste op bij fc Köln.
+1/-1

2 jaar geleden
Huren maar niet doen. Dan zal je zien dat hij niet wordt opgesteld, krijg je hem terug voor de zomer en heeft niemand meer interesse.
+4/-0

2 jaar geleden
Niet verhuren probeer zoveel mogelijk euro s van te maken
+2/-0

2 jaar geleden
Verkopen. Blijkbaar genoeg gegadigden.
+2/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.273 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom almada avila berghuis bergwijn besparen boomen brobbey elsimao forbs gaaei godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten loonkosten mislintat passeren ramaj rensch sevic sosa sutalo tahirovic taylor vos