Transparent
Inloggen
Sluiten

'Erik ten Hag zeer gecharmeerd van Joey Veerman'

24 december 2021 16:11 - Kick-off Podcast
Foto: Pro Shots

"Erik ten Hag zeer gecharmeerd van Joey Veerman"; image source: Pro Shots

In de Kick-off Podcast van De Telegraaf weet Mike Verweij te melden dat Erik ten Hag zeer gecharmeerd is van Joey Veerman. Over de middenvelder van sc Heerenveen zijn bij de club bovendien ook meerdere positieve scoutingsrapporten verschenen. Ajax wil vooralsnog echter niet doorpakken omdat topscout Michel Doesburg juist zeer negatief is over de kwaliteiten van Veerman.

Meer op Kick-off Podcast




Tags

veerman hag joey doesburg heerenveen kick michel podcast scoutingsrapporten telegraaf topscout verweij

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
Ondanks dat de heer Doesburg zeer negatief is over de kwaliteiten van Veerman (waar heeft hij dit dan beweert?) zie ik Joey Veerman 10x liever naar Ajax komen dan ene Bergwijn of een andere middelmatige voetballer, die verder niets toevoegt.

Natuurlijk dient hij zijn handelingssnelheid nog meer te verhogen maar hij ziet het spelletje en heeft een perfecte pass in zijn benen. Iemand die een ander in 1x voor een keeper kan zetten dat mis je nu bij de huidige selectie. Vol inzetten op Joey want heer Kudus gaat het niet bolwerken door al zijn blessures. Klaassen is een harde werker en pikt af en toe zijn doelpuntje mee, Berghuis komt niet echt uit de verf ook al is Rafael van de Vaart Lyrisch over hem, misschien dat hij z'n plekkie nog niet heeft gevonden. Kortom dat zijn de smaken die we hebben en daar past Joey Veerman perfect tussen en het zal me niet verbazen als hij dan ook een hoofdrol pakt.

Als Ten Hag gecharmeerd is van hem dan weet je dat er reeds iets speelt en komt hij hopelijk in de winterstop of anders na de zomer naar Ajax.
+3/-0

2 jaar geleden
Een speler als Veerman past heel goed bij Ajax want hij heeft die one touch in de korte combinatie maar ook over veertig meter. Als hij inderdaad iets sneller leert handelen is hij in verhouding tot wat hij moet kosten (5/6/7 miljoen ??) volgens mij de moeite waard.
Gravenberch zal niet lang meer bij Ajax spelen met Raiola als zaakwaarnemer en Veerman heeft wel de broodnodige assists vanaf het middenveld in de benen in tegenstelling tot Gravenberch. Daarnaast hebben we we uberhaupt geen echte assistgever vanaf het middenveld.
+3/-0

2 jaar geleden
Tja , Ten Hag raakt het spoor ook zo langzamerhand bijster .. Aan de andere kant : in ieder geval beter dan Gravenberch..!
+2/-0

2 jaar geleden (gewijzigd)
Veerman heeft echt nog helemaal niks laten zien waarom hij bij Ajax zou passen.
Valt in het rijtje, Maher, Labyad, Klaiber etc.. geen geld aan uitgeven.
+3/-0

2 jaar geleden
Nee, komt handelingssnelheid tekort en ik twijfel ernstig of hij de druk van het week in week uit presteren bij een topclub aan kan. Dit seizoen vind ik em tegenvallen.
+1/-0

2 jaar geleden
Zit geen vooruit gang in die speler. Te veel opgehemerd denk ik
+1/-0

2 jaar geleden
Ik denk dat juist Joey Veerman prima bij Ajax zal passen. Ik zie hem graag samen met Bergmuis en Klaassen op het middenveld. Dan zit er techniek, passzuiverheid en ( positive) agressie in. Afwisselen achter de spits en de doelpunten gaan nog meer komen.
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.253 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

avila berghuis bergwijn boomen brobbey elsimao gaal godts goedkopere hato henderson hlynsson jong kaplan kiki kroes mannsverk mislintat praag rensch rulli rvc sevic sosa sutalo tahirovic taylor twente vos wijs