Transparent
Inloggen
Sluiten

'Coronamaatregelen verlengd, nog twee weken extra zonder publiek'

26 november 2021 15:40 - NOS.nl
Foto: Pro Shots

"Coronamaatregelen verlengd, nog twee weken extra zonder publiek"; image source: Pro Shots

De NOS weet te melden dat de huidige coronamaatregelen verlengd gaan worden en er per zondag 28 november bovendien nog nieuwe maatregelen bij gaan komen. Deze zullen minstens tot en met zondag 19 december gaan duren, waardoor er nog meer wedstrijden zonder publiek moeten worden gespeeld. Aanvankelijk zou op vrijdag 3 december pas een beslissing worden genomen over de huidige maatregelen, maar omdat de besmettingen bleven oplopen komt het kabinet met extra maatregelen.

Voor Ajax zijn dat buiten de uitwedstrijd tegen Sparta van komend weekend ook de thuiswedstrijden tegen Willem II, Sporting Lissabon, AZ en BVV Barendrecht. Ook het uitduel tegen Feyenoord zal zonder publiek moeten worden gespeeld. Op woensdag 22 december staat met een thuisduel tegen Fortuna Sittard het laatste duel voor de winterstop op het programma. Op zondag 16 januari begint voor Ajax de tweede seizoenshelft op bezoek bij FC Utrecht.

Meer op NOS.nl




Tags

coronamaatregelen barendrecht besmettingen bvv feyenoord fortuna kabinet lissabon nos sparta sporting utrecht

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
Wat een clownshow, kijk naar Engeland. Geen QR gezeik, geen dwang en prikje voor wie het wilt. Alles is open niks is dicht daar. Accepteren dat het virus er is en hebben hun zorg uitgebreid. Maar ja hier moest beknibbeld worden op zorg. Honderdduizenden mensen erbij ieder jaar maar de zorg afschskeb, chaupeu voor deze Einsteins.
+6/-0

 
2 jaar geleden
Begrijpelijk El Nico en zo wil ik het ook liever zien, maar wat had het demissionair kabinet dan anders moeten besluiten gezien de ziekenhuizen vol blijven stromen met patiënten die corona hebben opgelopen. Daarnaast en als je verder kijkt vrees ik dat Engeland over enige tijd ook weer aan de beurt zal komen. We zien het helaas overal gebeuren in de landen om ons heen.

Landen die dachten wel of niet volledig gevaccineerd open te kunnen gaan blijken dan achteraf stuk voor stuk weer terug te vallen in een staat dat de ziekenhuizen het niet meer aankunnen.

Helaas en voor de rest heb ik de oplossing ook niet. Blijft er weinig over door ondanks de omstandigheid er maar het beste van te maken.
+1/-0

2 jaar geleden
Zal voor niemand een verrassing zijn. Ik zet zelf voorzichtig in op een kampioenswedstrijd met publiek.
+1/-0

2 jaar geleden
Belachelijk dit.
De rest van de voetbalwereld speelt met publiek.
Hiermee zakt Rutte door het ijs.
Juist de voetbalwereld heeft alles netjes voor elkaar.
Uit ervaring.
Toppunt van onvermogen.
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

avila berghuis bergwijn boomen brobbey elsimao gaal godts goedkopere hato henderson hlynsson jong kaplan kiki kroes mannsverk mislintat praag rensch rulli rvc sevic sosa sutalo tahirovic taylor twente vos wijs