Transparent
Inloggen
Sluiten

Ten Hag: "Vooral blij dat Haller scoort terwijl hij vanaf de bank komt"

24 november 2021 22:09

"We hebben de rug gerecht", zegt Erik ten Hag na afloop tegen Ajax.nl, "Natuurlijk ook door de twee goals van Haller. Ik was vooral blij dat hij dat vanaf de bank deed. Dat is een goed voorbeeld voor andere spelers, dat je vanaf de bank het verschil kunt maken. Dat is wat wij nodig hebben."

In de eerste helft ging niet alles goed. "De afstemming was niet altijd goed maar desalniettemin kregen we kansen. Tegen zo'n tegenstander moet je langer aan de bal blijven, dan vallen er gaten en maak je ze zwak. Aan de rechterkant was onze organisatie niet goed, we hebben daar regels voor. Ook onze restverdediging was soms niet goed."

Over de terugkeer van André Onana: "Remko doet het fantastisch, dat weten we. Ik denk dat hij momenteel de beste keeper in de Eredivisie is. Vandaag moesten we laten zien niet alleen een goed team te hebben maar tevens ook selectie. Onana moest spelen omdat hij ritme moet opdoen binnen de speelwijze van Ajax."

Eén wedstrijd nog in de Champions League, de groepswinst kan Ajax niet meer ontgaan. "Vijftien uit vijf, dat staat in Europa. Toch wil ik de laatste wedstrijd ook winnen, iedereen die mij kent weet dat deze coach niet van oefenwedstrijden houdt. Ik wil alles winnen."




Tags

hag haller onana afstemming eredivisie gerecht remko

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom begeleiding berghuis bergwijn bertjek boomen brobbey chico conceicao consistente dest elsimao engeland excelsior factor feyenoord forbs frankrijk gaaei henderson kiki liverpool metz mikautadze mum porto sevic sosa steijn sutalo