Transparent
Inloggen
Sluiten

Steven Berghuis: 'Het publiek gaat met een tevreden gevoel naar huis'

19 oktober 2021 23:57

In gesprek met RTL7 gaf Steven Berghuis aan dat het een mooie avond was. "We hebben goed gespeeld denk ik. Het publiek gaat met een tevreden gevoel naar huis", aldus Berghuis. "In de eerste helft waren wij aan de bal echt heel goed. We creëerden zoveel kansen met diepte in ons spel. We moesten de bal niet snel verliezen, want dan bracht je ze in hun kracht. We moesten lang aan de bal blijven, want dat is hun zwakte. Ik denk dat we echt heel goed speelden."

In de eerste helft had de international zelf een passnauwkeurigheid van 100 procent en bereidde hij vier kansen voor. "Het is altijd lekker als je kan leveren op dit podium en op dit soort avonden", zo gaf hij aan. "Ik vond ook wel dat ik er zelf lekker in zat. Daardoor kon ik ook deel uit maken van deze overwinning."




Discussieer mee op de forums


Tags

berghuis creeerden passnauwkeurigheid zwakte

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom almada avila berghuis bergwijn besparen boomen brobbey elsimao forbs godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten loonkosten mislintat passeren ramaj rensch sevic sosa stilstand sutalo tahirovic taylor vos