Transparent
Inloggen
Sluiten

Ricardo Pepi bevestigt interesse van Ajax: 'Ik zou graag in Europa willen spelen'

6 oktober 2021 16:57 - TUDN
Foto: Pro Shots

Ricardo Pepi bevestigt interesse van Ajax: "Ik zou graag in Europa willen spelen"; image source: Pro Shots

De afgelopen weken werd Ajax gelinkt aan de komst van de 18-jarige aanvaller Ricardo Pepi. In gesprek met TUDN bevestigt de international van de Verenigde Staten dat de berichten over de interesse in hem daadwerkelijk kloppen. "Ik zou graag in Europa willen spelen, omdat dat goed is voor mij en mijn familie", aldus Pepi. "Ik denk dat dit een goed moment is om de stap te maken. We hebben in de competitie nu nog zes of zeven wedstrijd te gaan en als de kans zich voordoet om naar Europa te gaan, zou het een goede kans zijn."

De aanvaller is zeker geïnteresseerd in een transfer naar Ajax. "Ze spelen in een competitie waar veel jonge spelers spelen. Ik ben nog een jonge speler die veel zal moeten groeien", zo geeft hij aan. "Ooit hoop ik voor Real Madrid, Chelsea of een andere grote club te spelen. Maar de Nederlandse competitie heeft veel potentie en dat helpt jonge spelers veel. Er is denk ik veel interesse."

Meer op TUDN




Tags

pepi chelsea madrid tudn voordoet

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
Jammer dat hij een s mist, anders had hij een zeer lucratief sponsor contract kunnen sluiten. Maar lijkt me niet dat wij momenteel behoefte hebben aan nóg een aanvaller toch? Zal wel weer name dropping zijn.
+2/-0

 
2 jaar geleden
Neres mag nog steeds weg en ik kan me gezien de geringe speeltijd niet voorstellen dat Danilo serieus in beeld is als potentiële basisklant.
+1/-0

2 jaar geleden
Ik heb nog nooit eerder van hem gehoord, maar blijkbaar weet ie nief dat Ajax ook een grote club is 🙄🤷‍♂️
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

avila berghuis bergwijn boomen brobbey elsimao forbs godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa sutalo tahirovic taylor transferbeleid vos wijndal