Transparent
Inloggen
Sluiten

Ryan Gravenberch: 'Ik moet in eindfase rustiger zijn bij pass of schot'

11 september 2021 21:38

Ryan Gravenberch verscheen zoals altijd weer met een brede smile voor de camera. Toch was hij niet helemaal tevreden. "Mixed feelings zeg maar", legt hij uit, "Ik moet in eindfase wel rustiger zijn bij een pass of schot."

De middenvelder ging vervolgens in op het wat mindere spel van het team. "De eerste wedstrijd na een interland is altijd een beetje wennen. Op het einde zaten een paar boys van ons er ook echt wel doorheen. Of het anders was met Steven op tien? Nou nee, ik ken hem al best goed. Ik verwacht gewoon dat Steven zijn dingen doet en assisten geeft."

Gravenberch mocht ook vandaag weer een vrije trap. "Ja, heb er nu een paar genomen en dat ging niet zo goed. Ik heb een krul en een zwabber, het is alles of niets. Of ik erop train? Ja, zo'n twee keer per week denk ik. We hebben een druk programma waardoor de trainer ons soms naar binnen stuurt, als er tijd voor is oefen ik wel."




Tags

gravenberch assisten feelings krul mixed oefen smile stuurt zwabber

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

avila berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk martha medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa sutalo tahirovic taylor vos wijndal