Transparent
Inloggen
Sluiten

Steven Berghuis: 'Op deze plek moet je meer geduld hebben'

11 september 2021 21:18

Steven Berghuis speelde vandaag door de afwezigheid van Davy Klaassen op diens positie: dus als meest vooruitgeschoven middenvelder. "Het is anders dan op rechts", liet hij na afloop weten, "Het is drukker om je heen en je moet meer geduld hebben. Ik ben toch iemand die van nature vaak de bal wil voelen, dat is op rechts makkelijker. Ook heb je nu meer wisselwerking met de spits terwijl dat anders met de rechtsback is."

Ondanks de aanpassing vond de aanwinst, verzorger van de heerlijke assist bij de 0-1 van Haller, dat het redelijk ging. "Het kan beter maar ben niet ontevreden. Je komt natuurlijk allemaal terug vanuit andere teams waar ook anders gespeeld worden en soms op andere posities staan. Dat moet even groeien."

Woensdag dus een belangrijke wedstrijd in Lissabon. Zou daarom de inzet vandaag minder zijn geweest? "Nee, denk dat iedereen 100% gaf maar het tempo lag te laag, daarom ziet het er dan misschien zo uit."




Discussieer mee op de forums


Tags

berghuis drukker haller lissabon nature verzorger vooruitgeschoven wisselwerking

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

avila berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk martha medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa sutalo tahirovic taylor vos wijndal