Transparent
Inloggen
Sluiten

'Nicolás Tagliafico mist uit voorzorg interland van Argentinië

9 september 2021 21:11 - Mike Verweij
Foto: Pro Shots

"Nicolás Tagliafico mist uit voorzorg interland van Argentinië; image source: Pro Shots

Nicolás Tagliafico laat uit voorzorg het WK-kwalificatieduel van Argentinië tegen Bolivia van aanstaande vrijdag schieten. Dat meldt Mike Verweij via Twitter. De linksback heeft dinsdag op de training van de Argentijnen een kleine spierblessure opgelopen. Het management van Tagliafico meldt dat hij daarom uit voorzorg niet zal spelen vrijdag en hij bij terugkomst in Amsterdam beschikbaar is voor Ajax.




Tags

tagliafico voorzorg argentinie bolivia verweij

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
Laten we het hopen en neem meteen Martinez mee naar huis.
+1/-0

2 jaar geleden
Kunnen we niet stoppen met dat onnodige gedoe, spelers die uitvliegen naar Nationale elftallen weg ermee en weg met dat domme Fifa alleen maar domme beslissingen al jaren lang. En ook de Uefa is niet veel beter misschien wel slechter.
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.245 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aertssen akpom banel berghuis bergwijn boomen conceicao elsimao forbs godts gooijer gorter henderson hlynsson jong kiki metz mikautadze ramaj rensch rulli sanchez setford sevic sosa steijn sutalo tahirovic transferbeleid wijndal