Transparent
Inloggen
Sluiten

'André Onana ingeschreven voor Champions League'

3 september 2021 11:09 - Telegraaf.nl
Foto: Pro Shots

"André Onana ingeschreven voor Champions League"; image source: Pro Shots

De Telegraaf meldt dat André Onana is ingeschreven door Ajax voor de Champions League. Ondanks dat de doelman voorlopig met de selectie van Jong Ajax moet trainen is hij wel op de lijst gezet voor het Miljardenbal. Als zijn schorsing voorbij is, zou hij eventueel in de laatste twee groepswedstrijden in actie kunnen komen. De Telegraaf suggereert zelf dat Onana zijn contract moet verlengen om weer bij de A-selectie aan te kunnen sluiten.

Alle aanwinsten van dit seizoen zijn ingeschreven voor de Champions League. Sébastien Haller staat nu ook op de lijst.

Meer op Telegraaf.nl




Tags

onana telegraaf haller jong miljardenbal sebastien

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
Belachelijk. Straks krijgt hij nog winst premies...
+1/-1

 
2 jaar geleden
Die zal ie toch wel krijgen als selectiespeler, dat zal wel in zijn huidige contract staan.
+3/-0

2 jaar geleden
Dit bevreemd met nogal maar er is positieve kant.
Onana is nog wel de beste keeper bij Ajax.
Als je wat wil in de CL dan is dit het seizoen.
De selectie is wat belangrijke betreft spelers aardig compleet gebleven, dus dat moet mogelijkheden bieden...
+2/-1

2 jaar geleden
Als Onana niet verlengd, dan vol voor het kampioenschap gaan van Jong Ajax met Onana onder de lat ;) Sebastian Haller staat nu ook de lijst, ik zie duidelijke vooruitgang bij de lijstinvullers. Wat een geweldig nieuws allemaal zo op deze zonnige vrijdag!
+4/-1

 
2 jaar geleden
Onana is te oud voor Jong Ajax
+1/-0

2 jaar geleden
Zou nogal dom zijn om dat niet te doen. Die inschrijving kost je niets. Je hebt twee bejaarde keepers, 1 blessure en 1 schorsing zou niet heel bizar zijn, 2 blessures ook niet. Dan krijg je een berg stront over je heen als dan blijkt dat je Onana niet hebt ingeschreven... (Kan je alsnog voor Gorter kiezen, maar dan toch in ieder geval Onana op de bank)
+4/-1

2 jaar geleden (gewijzigd)
Lijkt erop dat Ajax van hun kant in ieder geval goed werkgeverschap wil tonen. Kan juridisch belangrijk zijn, als je later ooit nog wat kosten op hem zou willen verhalen. Maar heel eerlijk, ik had gewoon zijn contract ontbonden. Scheelt je een jaar salaris en ondervangt het risico van een ontevreden speler die gaat lopen stoken. Volgend jaar zomer loopt hij tóch gratis de deur uit, dus cut your losses. Maar het heeft er alle schijn van, dat Overmars het nog niet opgegeven heeft om hem bij te laten tekenen.
+5/-1

 
2 jaar geleden
Het scheelt denk ik geen salaris. Misschien als je het tweezijdig ontbindt, maar kan me niet voorstellen dat Onana opeens fatsoen zou hebben en daar akkoord mee zou gaan.
+2/-0

 
2 jaar geleden
Voordeel voor Onana zou zijn dat hij per direct kan tekenen bij Inter tegen een salaris dat vermoedelijk hoger zal zijn dan wat hij nu ontvangt. Bovendien kan zijn zaakwaarnemer dan tekenpremies uitonderhandelen. Dus ik denk dat als Ajax zou willen ontbinden, er niet veel voor nodig is om Onana daar in mee te krijgen. Zeker niet als er al een voorcontract ligt.
+1/-0

2 jaar geleden
Denk dat we iets speelt wat bijna niemand weet.
+2/-1

 
2 jaar geleden (gewijzigd)
Goede zin. Wellicht pikt speech to text jouw 010 accent niet op... Wellicht kan Onana naar jouw club. Achter Bijlow, of zo. Past wel bij jullie.
+2/-1

2 jaar geleden
Ten Hag, staf, Overmars bepalen.

Ten Hag heeft al gezegd idem met Brobbey, dat de besten bij hem altijd spelen. Wat iedereen er ook van vindt zij moeten beslissen en de knoop doorhakken. Zij werken dagelijks met elkaar en de selectie en zij zijn verantwoordelijk.

Tevens als je 100 fans met een goed stel hersenen vraagt wat te doen nu met bv situatie Onana krijg je grofweg gezegd 2 antwoorden.

1. Nooit meer laten spelen. Hij verdiend geen plek meer in Ajax, ooit.

2. Wanneer je hem nodig hebt op goal zetten. Dit is profvoetbal.


Anyway, het is aan Ten Hag.
+3/-0

2 jaar geleden
Ajax en Onana zijn er allebei bij gebaad (marktwaarde) als hij weer in "the picture" is. En hij blijft natuurlijk wel de beste keeper ondanks al die andere nonsens.
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom almada avila berghuis bergwijn besparen boomen brobbey elsimao forbs godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten loonkosten mislintat passeren ramaj rensch sevic sosa stilstand sutalo tahirovic taylor vos