Transparent
Inloggen
Sluiten

'Ajax wil nu voor Steven Bergwijn gaan'

21 juli 2021 00:28 - De Oranjezomer
Foto: Pro Shots

"Ajax wil nu voor Steven Bergwijn gaan"; image source: Pro Shots

Volgens Valentijn Driessen wil Ajax de aanval gaan versterken met Steven Bergwijn. Dat gaf de chef voetbal van De Telegraaf aan bij De Oranjezomer. "Ze willen hem graag terughalen van Tottenham Hotspur en zelf wil hij ook terug. Ze kunnen hem nu alleen huren, maar dat wil Tottenham niet", aldus Driessen. "Hij zou rond de 25 miljoen moeten kosten. Marc Overmars krijgt geen toestemming om dat uit te geven zonder iemand te verkopen."

Bergwijn werd al vaker gelinkt aan een terugkeer naar Ajax. De in Amsterdam geboren aanvaller speelde eerder al zes jaar in de jeugdopleiding van Ajax.




Discussieer mee op de forums


Tags

bergwijn driessen tottenham chef oranjezomer overmars telegraaf

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
Waarom zou je Bergwijn willen halen? Kost de hoofdprijs, mega salaris en hij gaat echt niet Tadic uit de basis spelen. Bovendien heb je met Berghuis, Antony en Neres naast Tadic toch meer dan voldoende vleugelspelers?

Las dat Valentijn ook beweert dat Ajax Alvarez wil laten gaan voor 20 miljoen. Zou in mijn optiek een hele domme zet zijn. Die jongen begint zich net lekker thuis te voelen en steeds beter te spelen, nu zijn gezin hier is.

Zou van bijzonder merkwaardig beleid getuigen als Overmans hier werkelijk mee bezig is. Voor nu ga ik er dan ook maar vanuit dat dit weer één van Driessen's verzinsels is. Hij zegt wel vaker dingen die hij zelf graag zou zien, maar op geen enkele vorm in de realiteit geworteld zijn.
+15/-0

 
2 jaar geleden
Ik kan de belangstelling voor Bergwijn ook niet helemaal plaatsen.

Wat betreft Alvarez, hij heeft zich sterk verbeterd in de afgelopen tweede seizoenshelft. Daarvoor was hij gewoon ongelukkig, zou dat niet nog zo kunnen zijn, ondanks zijn verbeterde spel? Misschien heeft hijzelf wel om een transfer verzocht?
+1/-0

2 jaar geleden (gewijzigd)
Gelukkig staat de naam Valentijn Driessen aan het begin van dit artikel. Dan weet je gelijk dat de kans groot is dat je verder onzin te lezen krijgt.

Verder zie ik liever Ihattaren komen voor wat creativiteit op het middenveld. Is pas 19, heeft een aflopend contract en is doodongelukkig bij PSV, maar heeft wel potentie (heeft ie in zijn eerste seizoen laten zien).
Natuurlijk hebben we Naci Ünüvar in de jeugd rondlopen; ook een speler met veel potentie, maar de stap naar het eerste lijkt voor hem vooralsnog vooral in fysiek opzicht te zwaar.

Gewoon ff een bod van 5 miljoen neerleggen om voor wat onrust te zorgen bij de boeren :-)
+9/-0

 
2 jaar geleden
Precies, Ajax had allang die Ihattaren moeten halen!
Dat wordt helemaal niks meer tussen hem en Schmidt.
Mocht die Malen trouwens verkocht worden dan krijgt Ajax ook nog een paar ton aan opleidingskosten. 😜
+5/-1

2 jaar geleden
Goede voetballer, zou een hele goede zet zijn.
+1/-6

 
2 jaar geleden
Promes 2.0.
Het zijn niet voor niets vrienden.
+4/-1

 
2 jaar geleden
waar slaat dat op, je praat in het luchtledige???
+2/-3

 
2 jaar geleden
Is een beetje de houterige versie van Depay, gaat een teleurstelling worden voor dat bedrag.
+3/-1

Dit is toch dat joch wat helemaal gek van vreugde werd toen Ajax in de laatste minuut de CL finale misliep?
Was ook gewoon het eerste wat er uit zijn mond kwam bij zijn presentatie.
En nu heel graag naar Ajax willen, wat dat betreft gaat de wet van Toby Alderweireld wederom op, ze hebben allemaal praatjes over Ajax maar als ze een contract kunnen tekenen dan komen ze desnoods nog op de fiets naar Amsterdam.
Dat hij de jeugdopleiding ooit verliet omdat hij beter dacht te kunnen bij die Boeren zal al reden genoeg moeten zijn dat je als club nooit meer wat met hem te maken wil hebben.
Dat staat nog los van zijn voetbalkwaliteiten want die zijn zeer beperkt, daar zijn ze bij Tottenham ook snel achter gekomen aangezien ze hem nu alweer met groot verlies willen verkopen.
Ze hebben hem bij Psv veder opgeleid tot een typisch Psv product.
Ruimte creëren, loeren op een fout en dan toeslaan, gewoon een counterspits die alleen rendeert met veel ruimte.
Dat oogt allemaal heel spectaculair hier in de competitie maar ze vallen op een iets hoger niveau direct door de mand omdat ze de simpelste basisdingen niet kunnen.
+13/-1

 
2 jaar geleden
Los van de vraag of Ajax hem wel of niet zou moeten halen — ik denk van niet — ligt het wat zijn vertrek bij Ajax betreft wel iets genuanceerder, denk ik. Als we Henk Spaan mogen geloven — en die vind ik doorgaans wel betrouwbaar — is Bergwijn ooit bij Ajax weggestuurd omdat zijn vader het aan de stok kreeg met jeugdtrainer Orlando Trustfull. Die zou Bergwijn een keer buiten de basis hebben gelaten, hoewel hij samen met Appie Nouri de grote ster van dat elftal was, en dat zou de vader van Bergwijn niet lekker hebben gezeten. Dat conflict liep uiteindelijk dermate hoog op, aldus Spaan, dat Bergwijn moest vertrekken. Treurig verhaal natuurlijk, een ruzie tussen twee volwassen kerels waar zo’n jongen het slachtoffer van wordt. En als het inderdaad zo is gegaan, lijkt het me zeer begrijpelijk dat er bij Bergwijn nog wat rancune zit tegenover Ajax. Dat zou dan wat mij betreft zeker geen beletsel zijn om hem eventueel terug te halen — waarmee ik dus niet zeg dat Ajax hem zou moeten kopen.
+1/-1

2 jaar geleden (gewijzigd)
Deze gast hoef ik niet in ons mooie nieuwe shirt te zien. Walgelijke gozer, Promes 2.0. En daarbij 25 miljoen?? Voor wat? Hard rennen? Dan lekker Neres houden.
Heb deze gozer altijd zwaar overschat gevonden.
Stond ook nog eens te juichen toenzijn vrienden, Vd Beek, Ziyech werden uitgeschakeld in de CL.
Haal dan Illatarhen op bij PSV voor een miljoentje of 6.
+13/-0

 
2 jaar geleden
Eens.

Intharren voor 8 mil, prima!!!!!

Geeeeeen Bergwijn.

Ik denk dat geen enkele dan dit wil.

Haal dan een talent ofzo uit Kroatië,
Brazilië of Uraguay ofzo....
+3/-0

2 jaar geleden
25 Miljoen voor een renpaard.
Dat is wel de gemiddelde prijs voor een renpaard.
+6/-0

2 jaar geleden
Laat het alsjeblieft niet waar zijn.
+10/-0

2 jaar geleden
Hier moet Ajax zich niet aan willen branden, zowel financieel als voetbal technisch!
+8/-0

2 jaar geleden
Net als alle voorgaande posters heb ik hier ook zo mijn vraagtekens bij. €25 miljoen voor Bergwijn is gewoon weggegooid geld, voor dat bedrag kan je zeker wel iemand oppakken die een stuk beter is.
Stel hij kost €10, dan is het een ander verhaal en het 'risico' wel waard.
+2/-0

2 jaar geleden
Ik zou liever el ghazi halen ipv Bergwijn , die doet het vrij goed bij Aston Villa en heeft ook een verleden bij Ajax
+5/-0

2 jaar geleden
Kan iemand Marc wijzen op zijn computerstoring? Straks wil hij Berg nog als spits.
+5/-0

 
2 jaar geleden
En Bergkamp weer op de bank.
Hoewel ik Mason Mount geen verkeerde vind.
+1/-0

2 jaar geleden
Please niet.

Please geen Bergwijn.

100 x liever Berghuis.

Please geen Steven Bergwijn.
+5/-1

2 jaar geleden
Bergwijn genoot zo dat AJAX eruit lag voor de finale van de Champions league. Sowieso te duur. Misschien moet AJAX hem lekker maken. En op het allerlaatste moment afhaken. Laat hem nog maar een jaartje banken bij tottenham.
+5/-0

2 jaar geleden
Heerlijk decadent. Spelertje voor 25 miljoen op de bank zetten achter Tadic. Zoiets doen wij gewoon want Wij Zijn Ajax.
+1/-0

Voor de breedte een prima aanwinst, maar ik denk niet dat hij naar Ajax komt om op de bank te zitten of Groningen of PSV uit te spelen. En Alvares daarvoor laten gaan, laat mij niet de juiste prioriteit qua balans in onze selectie. Ondanks zijn Ajaxachtergrond lekker in Engeland laten zitten.
+1/-0

2 jaar geleden
Berghuis van Feijenoord en Bergwijn oud-PSVer.
+1/-0

2 jaar geleden
Als we dan een PSVer willen aantrekken, probeer dan Ihattaren aan te trekken. Die Bergwijn laat die maar lekker bij de club blijven waarvoor die stond te juigen.
+7/-2

En un momento dado (geschorst)
2 jaar geleden (gewijzigd)
Alsjeblieft geen Bergwijn en ook geen Ihattaren. Van die ex-PSV kneuzen wordt Ajax echt niet beter.
+2/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.250 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

avila berghuis bergwijn boomen brobbey elsimao forbs godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa sutalo tahirovic taylor transferbeleid vos wijndal