Transparent
Inloggen
Sluiten

'André Onana bereikt persoonlijk akkoord met Lyon'

10 juli 2021 19:20 - L'Équipe
Foto: Pro Shots

"André Onana bereikt persoonlijk akkoord met Lyon"; image source: Pro Shots

Het Franse L'Équipe weet te melden dat André Onana een persoonlijk akkoord heeft bereikt met Olympique Lyonnais. Tussen de Franse club en Ajax zit nog wel een enorm verschil. De ploeg van Peter Bosz zou 5 miljoen euro geboden hebben, terwijl Ajax meer dan 10 miljoen euro voor de doelman wil hebben. Ook Arsenal zou nog steeds serieuze belangstelling hebben, maar Lyon lijkt inmiddels de beste papieren te hebben om de doelman over te nemen.

Zaakwaarnemer Albert Botines bevestigt de interesse van Olympique Lyonnais, maar spreekt een persoonlijk akkoord tegen. "We zijn de gesprekken net begonnen", aldus Botines. "De eventuele contractduur is nog niet bekend."

Meer op L'Équipe




Tags

lyon onana botines lyonnais albert arsenal bosz contractduur equipe

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
Prima. Dahaag!

Opgeruimd staat netjes.
+2/-0

2 jaar geleden (gewijzigd)
Jammer dat het zo loopt. Ik had Onana eigenlijk hoger ingeschat op dit gebied. Na zijn schandalige pillenfout had ie Ajax op z'n minst met een contractverlenging van 1 seizoen tegemoet kunnen komen. Op zijn keeperskwaliteiten en bijdrage aan de sportieve successen niets af te dingen, maar dit blijft een grote smet.
+5/-0

 
2 jaar geleden (gewijzigd)
Hij had er ook nog eens zijn eigen geweten mee kunnen zuiveren.
Het zal allemaal best op een vergissing berusten maar je komt nu toch bij een club binnen als een geschorste keeper die betrapt is op het nemen van een verboden middel.
Los van dat hij het na Ajax moreel eigenlijk gewoon verplicht is om te verlengen na alles wat ze voor hem gedaan hebben had het voor zijn eigen ook gewoon beter geweest.
Je verlengt en zet een afkoopsom van 8 miljoen voor volgend jaar erin en dan is iedereen tevreden.
Nu het snot voor je ogen trainen, in een bekende omgeving weer op niveau komen en in november er staan en je eigen driekwart jaar onderscheiden en in de etalage zetten bij Ajax.
Dan komen er veel grotere clubs uit aantrekkelijkere competities dan met alle respect Lyon, dit is ten opzichte van Ajax eerder een stap terug dan voorruit, spelen niet eens CL.
Verder schijnen ze ook gewoon een super goeie keeper te hebben, dus dat gaat ook nog wel een dingetje worden.
+4/-0

 
2 jaar geleden
Laat hem maar strijden, hij had ook stomme momenten met keepen
+1/-0

 
2 jaar geleden
Was het niet zo dat Onana 1 jaar wilde bijtekenen, maar dat Ajax minimaal 2 jaar wilde verlengen?
+1/-0

 
2 jaar geleden
Dat is de uitleg van Onana's zaakwaarnemer
+2/-0

2 jaar geleden (gewijzigd)
9 miljoen en via de achterdeur naar buiten! Wel nog de schade verhalen die hij heeft toegebracht!
+3/-0

2 jaar geleden
Afmaken op 8 plus 2 prestatiebonus en 15% doorverkoop. En dan een mooie strik eromheen en een Über voor hem bestellen. Uitzwaaien en door. Dank voor zijn bijdragen aan memorabele wedstrijden. Jammer dat hij in het laatste jaar alles vergooid heeft. Na zijn vertrek Okoye ophalen en hem verhuren. Gorter vlieguren laten maken in Jong Ajax en de KNVB Beker. Dan heb je richting de toekomst twee talentvolle keepers, die het stokje straks van Steek en Pasveer over kunnen nemen.
+5/-0

2 jaar geleden
Nou, lekkere 'stap vooruit'. Ondankbare loser
+6/-0

2 jaar geleden
Ik geloof steeds meer in een vooropgezet complot theorie van zijn management.
Het was bekend dat hij een transfer wilde maken en voor corona vertegenwoordigde hij een hoge transferwaarde. Echter, welke club is bereid zo'n hoog bedrag neer te leggen voor een keeper? Geen enkele.
Dus werd er een plannetje gesmeed dat geleid heeft tot hoe het er nu voor staat...
+3/-0

 
2 jaar geleden
Dat lijkt me niet. Dat zou nogal een gok zijn van hun kant. Een schorsing van 2 jaar had zomaar gekund. Dan had ie gewoon kunnen blijven keepen en zijn contract kunnen uitdienen,dan was ie nog veel interessanter zijn voor andere clubs.
+1/-0

En un momento dado (geschorst)
2 jaar geleden
Opzouten met die Onana. Gewoon hufterig gedrag. En dien een schadeclaim bij hem in. Bah, wat een druiloor.
+4/-0

2 jaar geleden
Onana hoort er niet meer bij.
Dan ook maar zo snel mogelijk de grens over.
+3/-0

2 jaar geleden
Lyon? Tsja, niet echt een bijzondere club als je het mij vraagt.
+3/-0

2 jaar geleden
Wat een hoofdpijn dossier.
Hopelijk komt er zo snel mogelijk duidelijkheid.

10 miljoen nu is het beste voor iedereen.

Dik geluk voor de koper, want Onana is super jong en over 2 jaar komt een club en betaald 70 miljoen aan bv Lyon. Mark my words.
+1/-1

2 jaar geleden
snel oprotten die kloot zak zakken vuller. laat hem alles terug betalen wat hij na die doping heeft ingenomen en van ajax heeft ontvangen salaris premies enzv alles AUB. hij weet zelf ook wel dat hij fout zit. nooit meer met ajax in contact laten komen. toneel speler profiteur.
+4/-1

2 jaar geleden
Andre, Andre, Andre...wil je zo graag weg dat je zelfs bij Lyon voor vier jaar tekent? Dat houdt in: 4 jaar geen topcompetitie? En je wilde niet hier 1 jaar bijtekenen!? Zelfs niet na die domme actie van jou, een blunder die ons wellicht de EL heeft gekost?

Nu ga je naar Lyon, een club zeker niet groter en beter dan wij. Waarom Andre?? Dit is een klap in ons gezicht en blijft onbegrijpelijk. Beyond onbegrijpelijk.

Nee, we gaan jouw shirt niet verbranden...wij zijn zo niet. Wij niet
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

avila berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk martha medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa sutalo tahirovic taylor vos wijndal