Transparent
Inloggen
Sluiten

'Dominik Kotarski op huurbasis naar HNK Gorica'

15 juni 2021 19:21 - Telegraaf.nl
Foto: Pro Shots

"Dominik Kotarski op huurbasis naar HNK Gorica"; image source: Pro Shots

De Telegraaf meldt dat Dominik Kotarski vertrekt tijdelijk bij Ajax. De Kroatische doelman wordt verhuurd aan HNK Gorica. In 2018 maakte Kotarski de overstap van Dinamo Zagreb naar Ajax en kwam tot nu toe tot 60 wedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie. Ook zat hij regelmatig bij de A-selectie op de bank, maar tot een officiële wedstrijd in het eerste elftal kwam het nog niet. Onbekend is of HNK Gorica een optie tot koop heeft bedongen. Kotarski heeft nog een contract voor twee seizoenen.

Meer op Telegraaf.nl




Tags

kotarski gorica hnk dinamo telegraaf zagreb

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
Die zien we nooit meer terug.
+2/-0

2 jaar geleden
VI bericht dat er inderdaad een optie tot koop is bedongen. Waarschijnlijk dus een definitief vertrek. Veel succes met je verdere carriere, Dominik.
+1/-0

2 jaar geleden
Hij stond zelfs nog lager in de rangorde als die keeper die van Emmen gekocht is destijds. Reden van verhuren is dan ook dat er verder geen belangstelling was en dit dus het hoogste haalbare. Ik had hem gewoon voor noppes laten gaan. Beter voor hem en Ajax.
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.250 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

avila berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk martha medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa sutalo tahirovic taylor vos wijndal