Transparent
Inloggen
Sluiten

Schorsing André Onana verkort tot negen maanden

10 juni 2021 15:16 - Ajax.nl
Foto: Pro Shots

Schorsing André Onana verkort tot negen maanden; image source: Pro Shots

Het internationaal sporttribunaal CAS heeft bepaald dat de straf van André Onana wordt teruggebracht naar negen maanden. Dat meldt Ajax via de officiële kanalen. De doelman is nu tot en met 4 november 2021 geschorst. Vanaf 4 september mag hij de training weer hervatten.

Meer op Ajax.nl




Tags

onana verkort cas sporttribunaal teruggebracht

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
Leuk voor Arsenal, hebben wij vrij weinig aan.
+2/-0

2 jaar geleden
Ik weet dat ik nu spreek als rancuneuze voetbalsupporter, maar hij mag van mij alvast ergens anders aan gaan kloppen om te trainen.

Als hij niet wilt bijtekenen na alles wat Ajax voor hem heeft gedaan, dan ook nu niet meer toe laten op het terrein en hij mag ergens in Buitenveldert gaan trainen.

Veel plezier in London Onana - je was een held en een voorbeeld... totdat je besloot hier een slaatje uit te slaan.
+8/-0

2 jaar geleden (gewijzigd)
Voor mij blijft ie een held. Heeft vaak punten voor ons gepakt!
+7/-6

 
2 jaar geleden
Liverpool uit, volledig onder de bal door. 1-0 Liverpool, einde CL.
+6/-4

 
2 jaar geleden
Klopt, maar er zijn zat wedstrijden waar hij ons doorheen heeft gesleept. Blijft een geweldige keeper en jammer dat het op zo een manier eindigt bij Ajax. Alsnog blijf ik hem zien als iemand die er vaak stond als de ploeg het lastig had. Verder wens ik hem veel succes. Vergeet niet dat deze jongen voor nog geen 2 ton gehaald is.
+4/-2

 
2 jaar geleden
Prima. Zet jij toch lekker Scherpen op de goal. Ik ken de statistieken niet, maar ik durf een aanzienlijk bedrag in te zetten op het rendement van deze keeper. Onana heeft behoorlijk wat punten gepakt en verdiend, ondanks zijn fouten, niet de negativiteit welke sommige mensen (en El Nico Jörgenson) hier over hem uitstorten.
+6/-3

 
2 jaar geleden
Wat je zegt over Scherpen slaat nergens op. Wel vind ik dat Scherpen nooit de kans heeft gekregen door hem meerdere wedstrijden te laten staan. Net als een spits, een keeper heeft vertrouwen nodig.
Terug naar Onana. Heeft zich ontwikkeld tot een fantastische keeper met geweldige reflexen. Zijn begin was echter ook wankel hoor maar dat wordt snel vergeten. Het pilletje en de blunder tegen Liverpool zijn voor Ajax toch kapitale fouten? En dan zijn houding t.o.v. Ajax in de onderhandelingen voor eventuele verlenging is niet echt dankbaar te noemen naar de club die je zo ver heeft gebracht. Dat mag toch gezegd worden?
+5/-1

 
2 jaar geleden
Kapitale fouten, ja. Maar ben je halve finale CL vergeten? Dat hadden we zonder Onana nooit gehaald. Zijn dat geen kapitale reddingen? Een goede keeper pakt punten en dat doet hij. En de zeldzame keer dat hij fouten maakt zelfs tegen Liverpool, dat kan ik hem vergeven. Hij pakt meer dan hij kost. Ik ken geen keeper van zijn niveau, dus we doen sowieso een flinke stap terug.
+4/-4

2 jaar geleden
Ik had gehoopt op 6 maanden reductie, net als dat ik hoopte dat hij 2 jaar zou bijtekenen. Dit is een speler van het kaliber dat wij niet kunnen kopen, omdat: de eredivisie. Iemand iets gehoord over Cillessen?
+2/-0

 
2 jaar geleden
Ja, die mag niet mee naar het EK.
+7/-0

2 jaar geleden
Ik vraag me af waar ze die verkorting op gebaseerd hebben. Hij had verboden middelen in zijn lijf, en het verhaal over zijn vrouw is oncontroleerbaar.
+1/-1

 
2 jaar geleden
Zijn vrouw had de pillen toch voor haar zwangerschap?
Dan snap ik wel dat hij nu 9 maanden heeft gekregen...
+5/-0

2 jaar geleden
Al met al voor hem en Ajax goed nieuws:

Indiem hij verkocht wordt kan AJAX nu meer vragen aangezien hij in sept weer mag trainen en in November weer beschikbaar is.

Al met al een superkeeper is te koop voor een 10-15 miljoen..

Peanuts.

Die speelt 1 jaar fantastisch ergens bv een arsenal of dortmund en vervolgens is zijn prijskaartje 60 miljoen. Mark my words.

Hij is jong nog, ervaren en super goed en voor een keeper boeit het niet zo als je een half jaar niet gekeept hebt.

Koopje van de week.
+3/-0

 
2 jaar geleden
Nou Dre maakte ook kinderlijke blunders! Echt waar!
+1/-3

2 jaar geleden
Hij is iemand geworden door en met Ajax, van der Sar hield een arm om hem heen paar jaar terug! Bedankt Andre , Ga , ga ver weg ! ondankbaar dat je bent en we komen er wel ook zonder jou! Nu al!
+5/-1


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.273 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom almada avila berghuis bergwijn besparen boomen brobbey elsimao forbs godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten loonkosten mislintat passeren ramaj rensch sevic sosa stilstand sutalo tahirovic taylor vos