Transparent
Inloggen
Sluiten

'Ajax aast wederom op Rav van den Berg'

3 juni 2021 16:46 - AD.nl
Foto: Pro Shots

"Ajax aast wederom op Rav van den Berg"; image source: Pro Shots

Het Algemeen Dagblad meldt dat Ajax opnieuw probeert om Rav van den Berg over te nemen van PEC Zwolle. De pas 16-jarige verdediger kon ook vorig jaar de overstap maakte naar Amsterdam, maar koos toen voor een contract bij PEC Zwolle. Nu kan hij alsnog naar Ajax vertrekken. Van den Berg heeft echter ook een verhoogde aanbieding van PEC ontvangen, maar heeft ook toestemming om met Ajax te praten.

Van den Berg maakte vorige maand zijn basisdebuut voor PEC Zwolle in de Eredivisie. In Overijssel heeft hij nog een contract voor een jaar, maar in zijn verbintenis is een optie opgenomen om deze met een seizoen te verlengen.

Meer op AD.nl




Tags

berg pec rav basisdebuut eredivisie overijssel

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
Wat vind onze topanalist van hem? Ik ken hem niet.
+1/-0

2 jaar geleden
Broer van die Sepp toch? Haal die dan ook maar als (nog steeds) jonge concurrent voor de CV positie ipv Schuurs, die blijft nu toch wel verdedigend door de mand vallen bij Jong Oranje ook weer.
+2/-4

 
2 jaar geleden
Ik denk dat je je misschien vergist met Botman. Schuurs speelde een ijzersterke wedstrijd, net zoals tegen de Fransen trouwens.
+2/-1

 
2 jaar geleden (gewijzigd)
Je ziet volgens mij wat je wilt zien - hij is zeker niet de sterkste in de omschakeling maar diegene die door de mand viel was toch echt Botman.
+1/-1

2 jaar geleden
Lengte heeft ie in ieder geval.
+1/-0

2 jaar geleden (gewijzigd)
Ken die gozer totaal niet maar het probleem met dit opkoop beleid op zeer jonge leeftijd is dat ze dus niet aan spelen toekomen bij Ajax.

Hier moet dus een constructie achter zitten dat Ajax een leverancier wordt van talenten aan Eredivisie clubs in het rechter rijtje. Ik ben er dan ook voorstander van om de 'Jong' teams uit de keuken kampioen divisie te halen en de clubs zo te dwingen om hun spelers te verhuren.

Dat zal ten goede komen aan de clubs die niet kapitaal krachtig zijn en zorgt ervoor dat de spelers met echte druk te maken krijgen.
+1/-2


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.273 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom almada avila berghuis bergwijn besparen boomen brobbey elsimao forbs gaaei godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten loonkosten mislintat ramaj rensch sevic sosa sutalo tahirovic taylor vos wijndal