Transparent
Inloggen
Sluiten

Erik ten Hag: 'Ben supertrots op mijn team: mentaal en de wilskracht'

9 mei 2021 17:26

Ajax-trainer Erik ten Hag wilde na afloop niets weten van een zwak Ajax. "We hebben de gehele wedstrijd gedomineerd, ook met tien man", zegt hij resoluut, "Ik ben supertrots op het team: mentaal en de wilskracht die ze brengen."

Een speciale pluim ging uit naar invaller Jurgen Ekkelenkamp. "Hij bracht precies wat we wilden: dynamiek en loopacties. Dat zag je bij die prachtige 0-3, hij trekt het daar open."

Verslaggever Hans Kraay vroeg vervolgens of er na Tagliafico nog meer spelers vervroegd met vakantie kunnen binnenkort. Daar was namelijk sprake van. "Dat ga ik eerst met de desbetreffende spelers bespreken en dan met het team delen. Wat dat betreft staan jullie niet aan de voorkant, dat is niet de juiste procedure."

Voor veel Ajacieden is het al tijdenlang een raadsel waarom rechtsbuiten Antony zo weinig diepgaat. Het blijkt nu dat Ten Hag dat ook vindt, hij vuurde zijn pupil dan ook aan langs de kant. "Antony deed het goed, was een voortdurende plaag. Wat hij echter moet verbeteren is diepgaan zonder bal. Hij moet die momenten beter herkennen, wanneer weg te sprinten. Daar zijn we mee bezig."




Tags

hag supertrots wilskracht antony diepgaan diepgaat dynamiek ekkelenkamp gedomineerd hans herkennen kraay plaag pluim procedure pupil raadsel sprinten tagliafico tijdenlang voorkant vuurde

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao forbs godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa steijn sutalo tahirovic taylor vos wijndal