Transparent
Inloggen
Sluiten

Jong Ajax knokt zich naar punt tegen De Graafschap

7 mei 2021 21:56
Foto: Pro Shots

Jong Ajax knokt zich naar punt tegen De Graafschap; image source: Pro Shots

Jong Ajax heeft vrijdagavond knap een punt weten te pakken tegen De Graafschap. De Doetinchemmers zouden bij een zege verzekerd zijn van promotie naar de Eredivisie, maar de ploeg van Mitchell van der Gaag wist met 1-1 gelijk te spelen. Halverwege de eerste helft opende Kenneth Taylor na een mooie aanval de score, maar het initiatief kwam steeds meer bij de bezoekers te liggen en de gelijkmaker hing dan ook in de lucht.

Nadat De Graafschap al enkele goede mogelijkheden had gemist, viel na ruim een uur spelen dan toch de 1-1. De Doetinchemmers voerden de druk alleen maar verder op in de jacht naar promotie. Jong Ajax kwam er niet meer uit, maar wist met het nodige kunst en vliegwerk toch overeind te blijven.

Woensdagavond wordt de competitie afgesloten met een uitwedstrijd tegen Telstar.

Opstelling Jong Ajax: Reiziger, Kasanwirjo, Regeer, Llansana, Douglas, Warmerdam, Ekkelenkamp (82' Rasmussen), Taylor (65' Yah), Martha (82' Hansen), Traoré (35' Mendez), Van Axel-Dongen (46' Giovanni)




Discussieer mee op de forums


Tags

jong graafschap promotie taylor axel dongen douglas ekkelenkamp eredivisie hansen kasanwirjo kunst llansana lucht martha mendez rasmussen regeer reiziger traore vliegwerk yah

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
De kans is klein, maar De Graafschap kan rechtstreekse promotie nog uit handen geven. Ik hoop dat het gebeurt en dat G.A. Eagles of Almere City eroverheen gaat.
+1/-0

 
2 jaar geleden
Ik hoop op NAC, maar verder eens. Zoete wraak voor 2016.
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.274 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom berghuis bergwijn beuker boomen brobbey elsimao eredivisie excuus forbs godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten mislintat oranje passeren ramaj rensch schaduwspits sevic sosa stilstand tahirovic taylor vos