Transparent
Inloggen
Sluiten

Davy Klaassen: 'In januari en februari hebben we afstand genomen'

2 mei 2021 17:05

Daley Klaassen gaf in gesprek met ESPN lachend aan blij te zijn dat hij niet hoeft te stoppen met voetballen. "In de eerste helft speelden we echt niet goed, maar ik had niet het gevoel dat we niet gingen winnen", aldus Klaassen. "Dit is een heel mooi kampioenschap. Met iedereen kampioenschap ben je blij. Maar als je het stadion zo ziet is het wel heel jammer, maar volgens mij zijn er buiten wel heel veel mensen."

Voor de middenvelder werd de titel in januari en februari beslist. "Dat waren de maanden waar we afstand hebben genomen. Toen was het wel duidelijk", zo gaf hij aan. "We zijn elke wedstrijd vol gas begonnen. Dat klinkt wellicht makkelijker dan het is. Maar we hebben steeds de tegenstander het gevoel gegeven dat het niet voor hun zou worden die wedstrijd."

Klaassen was het eens met de opmerking dat de manier hoe onder andere hij denkt ook wel nodig was binnen de selectie. "Bij Ajax ben je in principe iedere wedstrijd beter. Als je vol gas geeft, weet je dat je een goede kans hebt om iedere wedstrijd te winnen", zei hij daarover. "Na de winterstop is dat echt gegroeid. Toen had ik ook het gevoel dat als we vol gas geven we alles zouden winnen."




Tags

espn titel

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

balletje begeleiding berghuis bergwijn bertjek brobbey conceicao dest elsimao engeland excelsior feyenoord forbs gaaei godts hato henderson hlynsson kaplan kiki liverpool lucht metz mikautadze mum rensch sevic sosa sutalo zucht