Transparent
Inloggen
Sluiten

Fieldlab: 'Evenementen met helft tot driekwart van bezoekerscapaciteit mogelijk'

28 april 2021 16:51 - Telegraaf.nl
Foto: Pro Shots

Fieldlab: "Evenementen met helft tot driekwart van bezoekerscapaciteit mogelijk"; image source: Pro Shots

De Telegraaf weet te melden dat het volgens Fieldlab Evenementen mogelijk is om onder strakke voorwaarden weer evenementen in de buitenlucht te organiseren met de helft tot driekwart van de normale bezoekerscapaciteit. Dat heeft Fieldbal kunnen concluderen uit de eerdere proeven die het deed met voetbalwedstrijden.

Bij driekwart van de stadionbezetting zou het in de huidige coronasituatie wel nodig zijn dat alle toeschouwers ook een mondkapje dragen als ze zitten. Bij een bezetting van 50 procent zou dit alleen nodig zijn tijdens het rondlopen. Ook moet er zowel voor als na het evenement getest worden. De 1,5 meterregel zou wel losgelaten kunnen worden.

Meer op Telegraaf.nl




Tags

driekwart bezoekerscapaciteit fieldlab buitenlucht coronasituatie evenement fieldbal losgelaten meterregel mondkapje proeven rondlopen stadionbezetting strakke telegraaf

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
Mondkapjes zouden toch 0,0 toevoegen(bron RIVM, WHO)
Dus zondag 27.500 supporters bij de Kampioenswedstrijd.
+1/-1

2 jaar geleden
Als ze nou gewoon zeggen : eerste ring. Dan hoeven we niet in te loggen. Gedoe iedere keer...
+1/-1

2 jaar geleden (gewijzigd)
Wat een onzin. Bijeenkomsten/evenementen waar alcohol geschonken wordt kun je net zo goed volproppen, want denk je nou echt dat mensen zich aan de regels houden onder invloed? Vooral na afloop. Maar goed, de zomer komt, dus ff geld verdienen en straks weer strenge maatregelen, want Golf 6.
+1/-1


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.273 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom almada avila berghuis bergwijn besparen boomen brobbey elsimao forbs gaaei godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten loonkosten mislintat passeren ramaj rensch sevic sosa sutalo tahirovic taylor vos