Transparent
Inloggen
Sluiten

'Nicolás Tagliafico in serieuze belangstelling van Leeds United'

17 april 2021 11:11 - Veronica Inside
Foto: Pro Shots

"Nicolás Tagliafico in serieuze belangstelling van Leeds United"; image source: Pro Shots

Nicolás Tagliafico kan komende zomer de overstap maken naar Leeds United. Valentijn Driessen wist vrijdag bij Veronica Inside te melden dat Leeds United zeer geïnteresseerd is in de linksback van Argentinië. Onduidelijk is of Tagliafico zelf open staat voor een vertrek naar Leeds. Ondanks dat de Argentijn een paar keer door heeft laten schemeren open te staan voor een nieuw avontuur zag hij afgelopen zomer nog af van een overstap naar Bayer Leverkusen, omdat dat geen stap vooruit zou zijn.




Tags

leeds tagliafico argentinie bayer driessen leverkusen schemeren veronica

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden
Kom op zeg. Als het meezit speel je in de middenmoot van Engeland. Argentijnse international en dan nooit voor een prijs meespelen... Moet je zin in hebben.
+1/-0

3 jaar geleden
Toch denk ik dat hij zo mee zou kunnen in de grote competities - als het een club als Leeds wordt dan weet je dat het gewoon een financiële beslissing is.

Elke wedstrijd meedoen in de middenmoot, wonen in een industriële stad en weten dat Europees voetbal een utopie zal zijn - dat doe je niet voor je ontwikkeling.

Liever deze klasbak behouden maar als hij echt weg wilt dan gun ik hem een grote club waar hij mee kan doen om de prijzen. Helaas hebben de laatste transfers laten zien dat Engeland bijna nooit een succes wordt vanuit de Eredivisie.
+1/-0

 
3 jaar geleden (gewijzigd)
Financieel maar ook sportief. Leeds is een leuke volksclub en Nico wil nog wel een paar jaar lekker in de Premier League bikkelen. Als ze dan 25 miljoen overmaken is Ajax ook blij.

Het is nu een goed moment.
+1/-0

3 jaar geleden
Spaanse top 3 of Engelse top 5 en anders niets.
+1/-0

3 jaar geleden
Blijf lekker bij Ajax en post aub meer video's van je vriendin!
+3/-1


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom barkas begeleiding berghuis bergwijn boomen brobbey chico conceicao consistente dest elsimao eredivisie forbs henderson kiki liverpool metz mikautadze mislintat mum ofzo porto ramaj sevic sosa steijn sutalo transferbeleid utrecht