Transparent
Inloggen
Sluiten

Engelsman Anthony Taylor fluit AS Roma - Ajax

13 april 2021 19:08

Donderdagavond is Anthony Taylor de scheidsrechter als AS Roma - Ajax op het programma staat. Dat heeft de UEFA bekend gemaakt. De ervaren Engelsman heeft al een hoop Europese top affiches op zijn naam staan. Zo floot hij eerder dit seizoen nog de finale om de Europese Super Cup tussen Bayern München en Sevilla.

Taylor floot twee keer eerder een wedstrijd van Ajax. In het seizoen 2016/2017 was hij scheidsrechter toen Ajax in de voorronde van de Champions League met 1-2 won op bezoek bij PAOK Thessaloniki. Later dat seizoen was hij ook de leidsman toen de ploeg in de Europa League met 1-0 won van Legia. Davy Klaassen was in beide duels de aanvoerder.

Stuart Attwel is tijdens de wedstrijd de VAR. Hij floot zelf nog nooit een duel van een Nederlandse club.




Tags

taylor anthony roma affiches attwel bayern legia leidsman paok sevilla stuart thessaloniki uefa var voorronde

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.274 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom berghuis bergwijn beuker boomen brobbey elsimao eredivisie excuus forbs godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten mislintat oranje passeren ramaj rensch rulli schaduwspits sevic sosa stilstand tahirovic taylor