Transparent
Inloggen
Sluiten

Ronald de Boer: 'Ten Hag zat paar keer met geknepen billen'

11 april 2021 19:10

Bij ESPN waren de analisten Ronald de Boer en Kenneth Perez niet onder de indruk van dit Ajax. "Ik denk dat Ten Hag na rust een paar keer met geknepen billen zat, zegt De Boer, "Het hield niet over wat zijn ploeg deed. RKC kreeg alleen halve kansen maar dan nog."

"Nou ik vond die vrije trap wel geweldig", valt Perez hem in de rede, "Die jongen deed bijna alles goed. Het was vandaag geen inspirerend affiche voor Ajax. Dit zijn moeilijke wedstrijden. Je gaat naar een klein stadion, een laag zonnetje."

"Als je in een momentum zit is het eigenlijk wel lekker om veel te spelen", heeft zijn collega het laatste woord, "Maar ze waren in het hoofd al teveel bezig misschien om dingen recht te gaan zetten tegen Roma. Meer dan de wedstrijd tegen RKC. Daarom had ik ook een paar frisse spelers verwacht maar Ten Hag hield vast aan dezelfden."




Tags

boer hag billen geknepen perez rkc affiche dezelfden espn inspirerend momentum rede roma zonnetje

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.250 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

avila berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk martha medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa sutalo tahirovic taylor vos wijndal