Transparent
Inloggen
Sluiten

Jong Ajax in eigen huis onderuit tegen TOP Oss

9 april 2021 21:56
Foto: Pro Shots

Jong Ajax in eigen huis onderuit tegen TOP Oss; image source: Pro Shots

De matige reeks van Jong Ajax heeft vrijdagavond een vervolg gekregen. De ploeg van Mitchell van der Gaag had slechts één keer gewonnen in de laatste tien wedstrijden en die reeks kreeg een vervolg in de thuiswedstrijd tegen TOP Oss. De Brabanders wisten uiteindelijk met 0-1 te winnen. Jong Ajax is door de nederlaag bovendien niet langer de hoogst geklasseerde Jong-ploeg in de Keuken Kampioen Divisie.

Jong Ajax had in de eerste helft het beste van het spel. Naci Ünüvar en Jurgen Ekkelenkamp kregen goede mogelijkheden om te scoren, terwijl TOP Oss zelf nauwelijks tot mogelijkheden kwamen. Doelpunten vielen er echter niet voor rust.

In de tweede helft was het wel snel raak. Het was echter TOP Oss dat een paar minuten na rust wist te scoren. Het duel kantelde hierdoor ook volledig, want het was vooral TOP Oss dat tot kansen wist te komen en Jong Ajax ontsnapte aan een grotere achterstand. In de slotfase kreeg de ploeg vervolgens enkele goede kansen om alsnog gelijk te maken, maar de bal wilde er maar niet in. Een 0-1 nederlaag was daardoor het gevolg.

Opstelling Jong Ajax: Reiziger, Regeer, Kasanwirjo, Llansana (61' Musampa), Douglas, Q.Timber (61' Van Gelderen), Ekkelenkamp (61' Fitz-Jim), Taylor, Martha, Hansen (73' Giovanni), Ünüvar (79' Mendez)




Tags

jong oss ekkelenkamp unuvar douglas gelderen hansen jim kasanwirjo llansana martha mendez musampa regeer reiziger taylor timber

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
When it rains, it pours.
+1/-0

2 jaar geleden
Jammer wel dat de talenten zo slecht zijn
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom almada avila berghuis bergwijn besparen boomen brobbey elsimao forbs gaaei godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten loonkosten mislintat passeren ramaj rensch sevic sosa sutalo tahirovic taylor vos