Transparent
Inloggen
Sluiten

Jong Ajax in eigen huis gelijk tegen NAC Breda

2 april 2021 21:53
Foto: Pro Shots

Jong Ajax in eigen huis gelijk tegen NAC Breda; image source: Pro Shots

Jong Ajax heeft vrijdagavond knap een punt gepakt tegen NAC Breda. De thuiswedstrijd tegen de promotiekandidaat eindigde in een 1-1 gelijkspel. De ploeg van Mitchell van der Gaag kreeg aan het eind van de eerste helft een opgelegde kans om de score te openen, maar strafschop van Naci Ünüvar werd door de doelman gekeerd. Beide teams hadden toen al voldoende mogelijkheden gehad om te scoren.

Aan het begin van de tweede helft kregen de bezoekers ook een penalty, heel makkelijk gegeven na een vermeende overtreding van Sontje Hansen. NAC Breda maakte dankbaar gebruik van het buitenkansje. Halverwege de tweede helft werd het weer gelijk. De net ingevallen Alex Méndez zag een voorzet op heerlijke wijze direct in het doel belanden. In de slotfase kreeg Jong Ajax nog enkele goede mogelijkheden om met de winst aan de haal te gaan, maar dat lukte net niet. Diep in blessuretijd werd Terrence Douglas bovendien met een rode kaart van het veld gestuurd, zodat Jong Ajax het duel met tien man eindigde.

Maandagmiddag komt de ploeg alweer in actie. Dan wacht om 14:30 uur de uitwedstrijd tegen Helmond Sport, de verrassende koploper van de vierde periode.

Opstelling Jong Ajax: Reiziger, Q.Timber (90' Hlynsson), Kasanwirjo, Llansana, Douglas, Regeer, Fitz-Jim (66' Musampa), Warmerdam, Martha (66' Méndez), Hansen, Ünüvar




Tags

jong nac douglas hansen mendez unuvar helmond hlynsson jim kasanwirjo llansana martha musampa regeer reiziger timber

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden
Knappe prestatie. Ik heb het idee dat onze jongens volwassener aan het worden zijn. Nu maandag eens een lekkere pot voetbal overtuigend winnen met 3 doelpunten verschil en we gaan een mooie eind aan het seizoen breien.
+1/-0

3 jaar geleden
Nou als ik het zo bekijk hadden ze toch eigenlijk moeten winnen , Unuvar had wel 3 opgelegde kansen en een penalty, die er eigenlijk gewoon in moet.
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.242 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aertssen akpom axel berghuis bergwijn boomen conceicao elsimao forbs godts gooijer gorter henderson hlynsson jong kiki metz mikautadze mislintat porto ramaj rensch sanchez sevic sosa steijn sutalo topaankoop transferbeleid wijndal