Transparent
Inloggen
Sluiten

Perr Schuurs, Kjell Scherpen en Brian Brobbey met Jong Oranje gelijk tegen Duitsland

27 maart 2021 22:52
Foto: Pro Shots

Perr Schuurs, Kjell Scherpen en Brian Brobbey met Jong Oranje gelijk tegen Duitsland; image source: Pro Shots

Jong Oranje heeft zaterdag met Perr Schuurs en Kjell Scherpen in de basis gelijk gespeeld tegen Duitsland. Het duel op het EK Onder 21 eindigde in 1-1. Voormalig Ajacied Justin Kluivert maakte het enige doelpunt voor Nederland. Brian Brobbey kwam pas drie minuten voor tijd in het veld, terwijl Jurgen Ekkelenkamp wederom niet in actie kwam.

De groepsfase wordt dinsdag afgesloten met een wedstrijd tegen gastland Hongarije. Om nog kans te maken op een plek in de kwartfinale zal gewonnen moeten worden. Jong Oranje is echter wel afhankelijk van Duitsland - Roemenië. Als dat duel gelijk eindigt en beide teams scoren minstens twee keer is Nederland alsnog uitgeschakeld. Indien Duitsland of Roemenië wint is Jong Oranje bij een overwinning sowieso door, net zoals dat het geval is als Duitsland - Roemenië in 0-0 eindigt. Mocht het daar 1-1 eindigen is het volledige doelsaldo afhankelijk. Jong Oranje is dan door indien het met minstens twee goals verschil van Hongarije wint.




Discussieer mee op de forums


Tags

duitsland jong oranje brobbey roemenie scherpen schuurs hongarije nederland ekkelenkamp kluivert

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden
Wederom een tandloze voorhoede en een falende trainer. Echt een onbenul . Laat tot twee keer Brobey veel te laat invallen terwijl er voorin echt niets gebeurt.
+4/-0

 
3 jaar geleden
Echt iedereen kon aan zien komen dat die nitwit van een trainer gewoon zat te wachten tot de gelijkmaker zou vallen voordat hij zou gaan wisselen. KNVB is gewoon een opvanghuis voor talentloze trainers.
+3/-0

 
3 jaar geleden
Ongelooflijk tactisch onbenul deze trainer. Lult dingen recht die krom zijn.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Inderdaad. Na de wedstrijd nog gewoon beweren dat er goed gevoetbald is en dat er wel degelijk twee echte scorende spitsen speelden,want kijk maar naar Kluivert, die heeft gescoord. Ja,due had mijn zoon van 5 ook nog wel gemaakt. Nare man, verschrikkelijke trainer.
+2/-0

3 jaar geleden
Aanvallend loopt het niet.
Van der Looi zit te slapen 88 minuten.
Terwijl je twee talentvolle spitsen op de bank hebt zitten.
Van der Looi val je bij in slaap tijdens zijn reconstructie.
KNVB grijp in.
+1/-0

3 jaar geleden
wat een eigenwijze slechte trainer is die van looi.Zonder spits spelen en een hele goede spits Brobey echt schadalig op de bank.
+2/-0

3 jaar geleden
Als je hardloper/werker Dani de Wit prefereert boven hetgeen wat je ter beschikking hebt, dan weet je het wel.....
+2/-0

 
3 jaar geleden (gewijzigd)
Die de Wit is toch een ( aanvallende ) middenvelder? Wat doet hij dan in de aanval? En hij is niet onder 21 ook nog. Slaat dus nergens op deze speler
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.250 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

avila berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk martha medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa sutalo tahirovic taylor vos wijndal