Transparent
Inloggen
Sluiten

Kabinet: 'Vanaf 1 juli mogelijk weer evenementen'

19 maart 2021 13:08 - NOS.nl
Foto: Pro Shots

Kabinet: "Vanaf 1 juli mogelijk weer evenementen"; image source: Pro Shots

De NOS weet te melden dat het vanaf 1 juli weer mogelijk kan zijn om evenementen te pallen in Nederland. Het demissionare kabinet heeft laten weten dat organisatoren van onder meer sportwedstrijden weer kunnen beginnen met het maken van plannen voor na die datum. Mochten evenementen toch niet door kunnen gaan ontvangen de organisatoren een soort annuleringssubsidie van de overheid.

Omdat naar verwachting in juli iedereen vanaf 18 jaar ingeënt is of de eerste prik heeft gehad verwacht het kabinet dat er vanaf 1 juli meer mogelijk is, al blijft het nog altijd onzeker. Ook positieve ervaringen met de fieldlabs zijn voor het kabinet aanleiding om met deze regeling te komen.

De UEFA gaf eerder deze week overigens aan te eisen dat alle wedstrijden op het EK met het publiek worden gespeeld. De Amsterdam ArenA is een van de stadions waarin gespeeld zal worden. De vier wedstrijden in Amsterdam staan echter allemaal al in juni op het programma.

Meer op NOS.nl




Tags

kabinet annuleringssubsidie arena demissionare fieldlabs nederland nos overheid pallen prik regeling sportwedstrijden uefa

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.274 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom berghuis bergwijn beuker boomen brobbey elsimao eredivisie excuus forbs godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten mislintat oranje passeren ramaj rensch schaduwspits sevic sosa stilstand tahirovic taylor vos