Transparent
Inloggen
Sluiten

Dusan Tadic over Gravenberch: 'Deze was beetje Rijkaard'

18 maart 2021 23:57

De grote man bij Ajax op dit moment is Dusan Tadic. De aanvoerder van de Amsterdammers is in topvorm en was ook vandaag weer nadrukkelijk aanwezig, onder meer door de belangrijke 0-1 voor te bereiden. Ryan Gravenberch was de man die Tadic in stelling bracht. "Ik heb tegen Ryan gezegd: deze was een beetje Rijkaard", lacht Tadic, "We weten dat hij dat kan doen."

Over de wedstrijd: "We weten dat het moeilijk is op kunstgras. De tegenstander traint hier iedere dag op, voor ons is dat lastig. Na de openingsfase scoorden we en werd het makkelijker. Wij hebben een winning mentaliteit in het team."

Opvallend was het dat hij al in de rust een shirt ruilde met zijn landgenoot Miralem Sulejmani. "Mickey is mijn vriend. Ik speelde met hem in de 019 en 021, hij is een goeie speler en goeie jongen. Mooi is dit."

Laatst gaf Tadic ook al een shirt weg aan een fotograaf van Heracles, hij lijkt er veel te verschenken. "Haha, veel. Ik heb altijd twee shirtjes bij. Dat is toch mooi om mensen happy te maken!"




Tags

tadic gravenberch rijkaard fotograaf heracles landgenoot mickey miralem openingsfase ruilde shirtjes stelling sulejmani verschenken winning

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.251 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

avila berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk martha medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa sutalo tahirovic taylor vos wijndal