Transparent
Inloggen
Sluiten

Brian Brobbey debuteert in selectie Jong Oranje, Ajax hofleverancier voor EK onder 21

15 maart 2021 10:59 - Ons Oranje
Foto: Pro Shots

Brian Brobbey debuteert in selectie Jong Oranje, Ajax hofleverancier voor EK onder 21; image source: Pro Shots

Ajax is met flinke meerderheid de hofleverancier van de definitieve selectie van Jong Oranje voor het EK onder 21. Bondscoach Erwin van de Looi riep liefst vijf spelers van de koploper op, waarvan het voor Brian Brobbey de eerste keer is dat hij is geselecteerd. Ook Kjell Scherpen, Jurgen Ekkelenkamp, Jurriën Timber en Perr Schuurs zijn opgeroepen.

In de voorlopige selectie maakte ook Devyne Rensch nog deel uit, maar hij werd niet opgenomen in de definitie selectie. De selectie kent bovendien ook nog acht spelers die speelden in de jeugdopleiding van Ajax, maar inmiddels actief zijn voor een andere club.

Jong Oranje komt in de groepsfase Roemenië, Duitsland en Hongarije tegen. Indien het bij de eerste twee eindigt in de groep zal de ploeg doorgaan naar de kwartfinale. De knock-out ronde wordt pas na het seizoen gespeeld.

Meer op Ons Oranje




Discussieer mee op de forums


Tags

jong oranje brobbey hofleverancier definitie duitsland ekkelenkamp erwin hongarije looi rensch roemenie scherpen schuurs timber

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden
Ik ken het speelschema niet maar wat voor impact heeft dit op de wedstrijden van Ajax? Vooral Brobbey en Timber zijn spelers die je niet graag mist in onze overvolle kalender... Ook Scherpen en Schuurs zijn toch directe vervangers van een aantal spelers als zij geblesseerd raken
+1/-0

 
site-admin 3 jaar geleden
Het speelschema valt precies in de internationale periode eind deze maand en daarom hoeven de clubs geen spelers te missen. Om die reden is het toernooi ook in twee delen gesplitst. De groepsfase deze maand en de knock-out fase in de interlandperiode van eind mei/begin juni.
+2/-0

 
3 jaar geleden
Thanks - dan is het alleen maar geweldig - hopen dat vooral de bankzitters veel aan spelen toe komen en weer wat extra ervaring op kunnen doen.
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.251 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

avila berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk martha medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa sutalo tahirovic taylor vos wijndal