Transparent
Inloggen
Sluiten

Jong Ajax in slotfase naast Roda JC

12 maart 2021 22:34
Foto: Pro Shots

Jong Ajax in slotfase naast Roda JC; image source: Pro Shots

Jong Ajax speelde vanavond gelijk met 2-2 bij Roda JC. Op slag van rust kregen de Amsterdammers een tegentreffer te verwerken via Falkenburg. In de tweede helft liep de thuisclub uit door een doelpunt van Vente. Negen minuten voor tijd bracht Kasanwirjo de spanning weer terug door een strafschop te benutten. Vlak daarna bepaalde Llansana de eindstand op 2-2.

Jong Ajax is ondanks dit goede resultaat tegen een hoger geklasseerde club met een matige reeks bezig, waardoor er inmiddels niet meer dan een plek in het rechterrijtje resteert. De volgende wedstrijd is maandag, tegen het nog lager geklasseerde Jong AZ.




Tags

jong roda falkenburg kasanwirjo llansana rechterrijtje resteert thuisclub vente

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden
Het positieve is in ieder geval dat ze van een 0-2 achterstand er nu een gelijkspel uithalen. Dat is goed voor het moreel voor deze jonge jongens. Dit biedt perspectief en nu is het noodzakelijk om maandag te winnen van Jong AZ .
+2/-1

3 jaar geleden
Voor het testen van de mentale kracht een goede wedstrijd.
+2/-1

3 jaar geleden
Waardeloos, geen moraal ,ze stonden terecht achter.
Ik begrijp de vorige reacties niet, dan kijken jullie zeker weinig jaj ,ik kijk ze allemaal ,het is namelijk niet om aan te zien, des Ajax, deze keer kon ik het niet langer volhouden dan na de eerste helft, toen moest ik echt zappen.
Wordt alleen slechter dan beter!
+2/-1

3 jaar geleden
Inderdaad Costa Rica het is af en toe een kwelling om te zien. Snap ook niet wat vd Gaag nu toevoegt . ontzettend slordig voetbal wordt er gespeeld
+1/-0

 
3 jaar geleden
Er zit totaal geen vooruitgang in, niet als ploeg en niet als voetballers, meerendeel gaat het zeker ook niet halen, maar waarom houdt Ajax ze toch vast, als je Martha, Baas, Llansana, Regeer, Musampa, Warmerdam, Hillen, enz. elke keer door de mand ziet vallen, kan je toch zeggen dat er chronisch iets aan de hand is, of ze slapen bij de technische staf en moeten ze doorselecteren of de technische staf is niet goed, waarbij Mitchel de verantwoordelijke is. Het lijkt mij zo stug dat al die namen (Ekkelekamp en Traore horen zeker niet bij Ajax thuis, hebben alle kansen gekregen) slechte voetballers zijn.Rasmussen,Quinten , Ünüvar??, Taylor ,zie ik het nog wel halen ,maar ik zie zo weinig progressie (ook mentaal) ,ook in de betere van jaj, dat je heel erg mag twijfelen over de kwaliteiten van vd Gaag.
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao forbs godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa steijn sutalo tahirovic taylor vos wijndal