Transparent
Inloggen
Sluiten

Brian Brobbey:'Als invaller moet je gelijk ready zijn'

11 maart 2021 22:02

Opnieuw maakte Brian Brobbey veel indruk als invaller in een Europese wedstrijd. De 19-jarige spits was gretig in de tien minuten die hem waren gegeven en maakte ook nog eens de belangrijke 3-0. "Je moet meteen scherp zijn als invaller", zegt hij lachend, "Ik doe een warming-up en dan moet ik gelijk vlammen en ready zijn. Ja, je hebt gelijk, ik had er twee kunnen maken. Daar baal ik nog van. Invallen is zwaarder dan beginnen."

Via een omweg begon verslaggever Milan van Dongen vervolgens weer over zijn aangekondigde vertrek, een stap die nog steeds niet helemaal zeker lijkt. "Ik doe sowieso mijn best voor Ajax. Het contact met de staf en de jongens is top. Maar ik heb het liever over andere dingen, de wedstrijd bijvoorbeeld."

Van Dongen gooit het dan over een andere boeg door te stellen dat afscheid nemen van Ajax met een Europa League toch wel mooi zou zijn. "Ja, dat zeker", besluit hij toch wel veelbetekenend.




Discussieer mee op de forums


Tags

brobbey ready dongen boeg milan omweg veelbetekenend vlammen zwaarder

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom berghuis bergwijn beuker boomen brobbey elsimao excuus forbs godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten mislintat oranje passeren ramaj rensch schaduwspits sevic sosa stilstand sutalo tahirovic taylor vos