Transparent
Inloggen
Sluiten

Davy Klaassen: 'Het komt niet vanzelf, we eten niet de hele week uit onze neus'

11 maart 2021 21:52

Davy Klaassen staat inmiddels bekend als 'Mister 1-0'. Ook vandaag maakte hij die status weer eens waar. "Ik hoor zeven van de laatste elf keer", lacht hij, "Dat is lekker hoor. Ik maak liever de 1-0 dan de vijfde goal. Waar dat aan ligt? Dat zou ik niet weten."

Klaassen genoot ook vandaag weer van zijn medespelers maar voor de pauze had het net iets beter gekund: "Als we net die laatste bal wat beter geven staan we zo vier keer alleen voor de keeper. Maar we waren wel best goed vandaag."

De routinier werd ook nog gevraagd naar Brian Brobbey. "Je ziet vandaag wederom wat hij kan brengen. We zeggen iedere dag tegen hem dat hij moet blijven, ik denk ook oprecht dat dit ook voor Brian het beste is. De keuze is echter aan hem uiteraard."

Uiteindelijk kon ook de aanvallende middenvelder niet anders dan concluderen dat het een mooie avond was geweest. "Ik denk dat we met veel bravoure hebben gespeeld. Maar dat komt niet vanzelf, we zitten niet de hele week uit onze neus te eten. Je moet het ook goed bijhouden."




Discussieer mee op de forums


Tags

bijhouden bravoure brobbey mister pauze routinier

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom almada avila berghuis bergwijn besparen boomen brobbey elsimao forbs gaaei godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten loonkosten mislintat ramaj rensch sevic sosa sutalo tahirovic taylor vos wijndal