Transparent
Inloggen
Sluiten

Erik ten Hag: 'In de box moet je ze afmaken, meedogenloos zijn'

7 maart 2021 15:04

Trainer Erik ten Hag was tevreden met zijn ploeg. "Ik moet ze een groot compliment maken", laat hij monter weten, "Ze zijn heel hongerig. Het was een hele intense wedstrijd met een Groningen dat blijft vechten en erin geloven totdat je 2 of zelfs 3-0 maakt."

Als er een puntje van kritiek was deze middag dan misschien toch wel het verprutsen van diverse grote kansen. "Daar moet je wat scherper zijn. In de box moet je meedogenloos zijn, die bal moet door het net." Langs de kant was ook duidelijk te horen dat hij zijn spits Sébastien Haller luidkeels aanspoorde. "Hij moest meer aanvallende duels winnen, op 99% gaat dat niet. Maar dat was maar wat kritiek, over het algemeen moet ik de ploeg complimenteren. Mentaal is het erg goed."

Uiteraard begon hij ook weer over de grootte van zijn kleedkamer. "Daley Blind kon niet spelen anders had hij wel bij de selectie gezeten. Ja, hij is dus ook vraagteken voor aanstaande donderdag. We moeten er zoveel jongens 'bij houden en dat doe je door ze in vorm te laten komen of blijven."




Tags

box hag aanspoorde blind groningen haller hongerig intense luidkeels monter puntje scherper sebastien verprutsen vraagteken

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.250 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao forbs godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa steijn sutalo tahirovic taylor vos wijndal