Transparent
Inloggen
Sluiten

Dusan Tadic: 'Volle credits voor FC Groningen en hun trainer'

7 maart 2021 14:54

Ajax-aanvoerder Dusan Tadic toonde na afloop veel respect voor FC Groningen. "Volle credits voor FC Groningen en hun trainer", zegt hij gemeend, "Het was moeilijke wedstrijd voor ons, zij spelen met veel intensiteit. Het is een goede ploeg."

Het lag ook wel een beetje aan Ajax dat ze in de wedstrijd bleven. "Ja, we missen paar grote kansen op 2 of 3-0. Davy wil daar echt wel scoren, kan gebeuren. Je moet altijd scherp zijn tegen hun, duels winnen. Dan maak je het jezelf makkelijker."

Over de twee penalties: "Ik had geluk, schoot te hoog. Ik wilde het te mooi doen, de kruising vinden." Als de verslaggever dan oppert dat ze hem beter kunnen irriteren, omdat hij dan wel geconcentreerd blijft, moet de Serviër lachen. "Ja, ik denk ook zo haha. Suslov vroeg nog of hij hetzelfde moest doen als vorige week...."




Tags

groningen credits tadic geconcentreerd intensiteit irriteren kruising oppert penalties suslov

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.250 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao forbs godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa steijn sutalo tahirovic taylor vos wijndal