Transparent
Inloggen
Sluiten

Henk Veerman: 'We straalden uit niet van de mat te willen worden geveegd'

3 maart 2021 23:26

Analist Kenneth Perez vond dat Heerenveen niets uitstraalde vandaag maar daar was Henk Veerman het niet mee eens. De Friese nummer negen: "In de eerste helft legden we er veel energie in maar het lukte niet echt. Dan is Ajax de betere ploeg maar dat wisten we. We kregen wel wat kansjes voor rust maar dan moet je in dit soort wedstrijden de trekker overhalen."

Toch ebde het wat weg bij de gastheren. "Ik ben trots op de energie die we erin legden, we straalden uit niet van de mat te willen worden geveegd. Maar je ziet dat Ajax dan makkelijk gaat voetballen." Perez was het hier niet mee eens, zo liet hij nog ten overvloede weten. "Dat kun jij vinden", besloot de spits van Volendamse origine.




Tags

geveegd straalden veerman legden perez ebde friese gastheren heerenveen kansjes origine overvloede trekker uitstraalde volendamse

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.242 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aertssen akpom axel berghuis bergwijn boomen conceicao elsimao forbs godts gooijer gorter henderson hlynsson jong kiki metz mikautadze ramaj rensch rulli sanchez setford sevic sosa steijn sutalo tahirovic transferbeleid wijndal