Transparent
Inloggen
Sluiten

"Ajax wil contract Mazraoui verlengen"

3 maart 2021 07:57 - Telegraaf
Foto: Pro Shots

"Ajax wil contract Mazraoui verlengen"; image source: Pro Shots

Ajax wil het contract van rechtsback Noussair Mazraoui verlengen, zo meldt De Telegraaf. De Marokkaans-Nederlandse voetballer debuteerde in 2018 en groeide uit tot een steeds belangrijkere waarde binnen het elftal van Erik ten Hag. Het huidige contract van Mazraoui loopt tot de zomer van 2022 en in die zin is het de aankomende zomer dus belangrijk om danwel te verlengen danwel mogelijk afscheid te nemen. De club wil graag verder en wil binnenkort het gesprek over de condities van verlenging aangaan.

Meer op Telegraaf




Tags

mazraoui belangrijkere condities hag telegraaf verlenging

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden
Zou mooi zijn als hij verlengd. Met Rensch 2 goede rechtsbacks. Een transfer gun ik hem ook wel, maar dan liefst wel eerst tekenen.
+1/-0

3 jaar geleden
Is nog jong en, als hij fit is, een geweldige toevoeging aan het team. Zou mooi zijn als hij langer kan blijven en belangrijk kan zijn voor het team.
+1/-0

3 jaar geleden
Blijft voor mij toch de zwakste schakel van het elftal. Moet wel toegeven dat hij de eerste rechtsback in jaren is die niet volledig heeft verleerd hoe hij moet voetballen, zoals dat eerder gebeurde met Van der Wiel, Van Rhijn en Tete. Wel is ie gemiddeld een half seizoen geblesseerd.
+2/-1

3 jaar geleden
Kan aan mij liggen maar ik vind het een beetje laat.
Geen idee wie zijn zaakwaarnemer is maar een zaakwaarnemer a la Raiola zou zeggen "doen we niet meer".
Daarbij komt dat hij in meerdere interviews heeft aangegeven dat hij in de jeugd zich minder behandeld voelde dan zijn toenmalige teamgenoten.
Pas laat een jeugdcontract, geen reiskostenvergoeding geloof ik etc.
Dat blijft toch hangen.
+1/-0

3 jaar geleden
Goed als je zo wat geld vangt voor een verkoop. Laten we eerlijk zijn, Veltman speelt nu bij Brighton. Ik zie Mazraoui niet hoger eindigen. Leuk backje, maar tilt Ajax niet naar een hoger plan. Verkopen en een betere vinden dus.
+2/-1

3 jaar geleden
Nous was in de eerste fase van dit seizoen onze beste speler. Hij is echter zo vaak geblesseerd, dat is vooral voor hemzelf vervelend. Nu ligt hij er weer uit omdat tegen Heracles een bal langs zijn gezicht schampte. Nous zijn gezichtsvermogen werd daarmee wat vertroebeld.....nu zijn we drie weken verder en hij kan nog niet spelen. Echt balen.
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.273 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom almada avila berghuis bergwijn besparen boomen brobbey elsimao forbs gaaei godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten loonkosten mislintat ramaj rensch sevic sosa sutalo tahirovic taylor vos wijndal