Transparent
Inloggen
Sluiten

Daley Blind: 'Het was pittig maar lekker'

28 februari 2021 17:39

Daley Blind moest weer eens op een andere plek spelen maar bleef ondanks wat lastige momenten redelijk overeind. "Als je zo laat nog een punt pakt is dat lekker", zegt hij, "We bleven erin geloven en strijden ondanks dat het voetballend zeker niet onze beste wedstrijd was. Alleen in de openingsfase deden we het goed, zetten PSV onder druk en hadden nog meer kansen kunnen creëren. Daarna deed PSV het goed, ze probeerden druk op ons te krijgen. Bij ons ging teveel mis, ook hele simpele passes. We bleven echter strijden, dat is niet voor het eerst dit jaar."

Vooraf leek hijzelf overigens onzeker qua fitheid: "Ik had wat lichte klachten maar het gaat wel weer. Ik vond het vandaag geen slijtageslag, het was pittig maar lekker. Ja, er gebeurde veel in de slotfase. Het was niet makkelijk voor de scheidsrechter denk ik maar dat hoort er een beetje bij in dit soort wedstrijden."




Tags

blind pittig fitheid openingsfase simpele slijtageslag

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom almada avila berghuis bergwijn besparen boomen brobbey elsimao forbs godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten loonkosten mislintat passeren ramaj rensch sevic sosa stilstand sutalo tahirovic taylor vos