Transparent
Inloggen
Sluiten

Erik ten Hag: 'Voor ons een goed punt, een prima punt'

28 februari 2021 17:32

Ajax-coach Erik ten Hag had een emotioneel Ajax gezien. "Ja, de emoties kregen de overhand. Alleen in het eerste kwartier hadden we een goede fase en als we toen hadden gescoord had de wedstrijd misschien anders geworden. Daarna was het echt niet meer goed, er lagen wel ruimtes bij Klaassen maar op één of andere manier kregen we daar de bal niet."

Dan ben je blij dat je op gelukkige wijze nog op 1-1 komt. "Wat is geluk, we scoren binnen de tijd. Het zegt ook iets over de ploeg welke opnieuw de rug recht. We hadden vandaag niet echt het overzicht en hadden ook te maken met een slecht veld. Er was veel stress op en naast het veld, dat heb je altijd in een topwedstrijd. Maar het is een goed punt, een prima punt. Dat nemen we mee."




Tags

hag emotioneel stress

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.274 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom berghuis bergwijn beuker boomen brobbey elsimao eredivisie excuus forbs godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten mislintat oranje passeren ramaj rensch rulli schaduwspits sevic sosa stilstand tahirovic taylor