Transparent
Inloggen
Sluiten

Erik ten Hag: 'Hoe wij de wedstrijden hebben aangenomen was perfect'

21 februari 2021 22:29

Erik ten Hag was in gesprek met ESPN zeer te spreken over de eerste helft van zijn ploeg. "Hoe wij de wedstrijden hebben aangenomen was perfect", aldus Ten Hag. "De juiste instelling, de juiste positie in de juiste formatie. Goed positiespel en de juiste keuzes. En dan ook nog schitterende goals."

De tweede helft was van een minder niveau. "Ze gingen uit het teamtactische order lopen en dan krijg je dit. De afstanden worden steeds groter en dan moet je meer lopen", zo gaf hij aan. "De tegenstander laat je dan ook wat toe en zij scoren dan twee goals. Dat was onnodig. Dat roep je wel over jezelf af. Dit was gewoon de instelling. Ze gingen uit de discipline lopen en dan wordt het een rommeltje."

Ten Hag was erg tevreden over het spel van Mohammed Kudus. "Zijn goal was echt fantastisch. In het begin moest hij even zijn positie zoeken, maar hij speelde een prima wedstrijd", zei hij daarover. "Hij is lang weggeweest. Dat hij nog niet honderd procent is, is logisch. Maar deze wedstrijd kan hij weer gebruiken om een stap verder te komen en dat gaat ook gebeuren."




Discussieer mee op de forums


Tags

hag afstanden discipline espn kudus rommeltje teamtactische

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

avila berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk martha medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa sutalo tahirovic taylor vos wijndal