Transparent
Inloggen
Sluiten

Daley Blind: 'Drie punten en op naar de volgende'

21 februari 2021 22:21

In gesprek met ESPN gaf Daley Blind aan tevreden te zijn na de winst tegen Sparta. "Drie punten, daar gaat het om", aldus Blind. "De score had wel hoger uit kunnen vallen, maar het is een prima overwinning. Drie punten en op naar de volgende."

De verdediger wilde wel benadrukken dat Ajax de wedstrijd zeker niet als een tussendoortje zag. "We hebben een heel goede eerste helft gespeeld. Veel druk naar de bal, veel aanvallend voetbal en op zoek naar de goals. Die maken we", zo gaf hij aan. "In de tweede helft is het duidelijk dat we iets gas terug nemen. We zitten in een druk schema. Dus al met al een prima overwinning."

Blind vond het ook logisch dat Ajax het iets rustiger aan ging doen. "Onze manier van spelen kost heel veel kracht. Als je dan met 4-0 voor staat in de tweede helft is het logisch dat je dan wat gas terug neemt. Daar moeten we niet te zwaar aan tillen", zei hij daarover.




Tags

blind espn sparta tillen tussendoortje

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom berghuis bergwijn beuker boomen brobbey elsimao eredivisie excuus forbs godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten mislintat oranje passeren ramaj rensch rulli schaduwspits sevic sosa stilstand tahirovic taylor