Transparent
Inloggen
Sluiten

Sébastien Haller: 'Tactisch is er geen betere trainer dan Erik ten Hag, dat weet ik zeker'

17 februari 2021 14:39 - VI.nl
Foto: Pro Shots

Sébastien Haller: "Tactisch is er geen betere trainer dan Erik ten Hag, dat weet ik zeker"; image source: Pro Shots

In een zeer uitgebreid interview met Voetbal International is Sébastien Haller lovend over Erik ten Hag. Het speelde voor de spits ook mee dat Ten Hag nu trainer bij Ajax is. "Onder hem heb ik mezelf bij FC Utrecht zo goed kunnen ontwikkelen. Een trainer die heel veel eist van zijn spelers, maar als voetballer voel je gewoon dat je sterker en beter wordt als je daaraan gehoor geeft", aldus Haller. "Tactisch is er geen betere trainer dan Ten Hag, dat weet ik zeker. Alles is ook voetbal bij hem. Serieus: hij eet, drinkt en slaapt voetbal. Hij is zo bezeten. We hebben ook altijd contact gehouden in de voorbije jaren en het voelt vertrouwd weer met hem te mogen werken."

Voor Haller voelt het ook goed dat hij eindelijk kan spelen om de landstitel. "Ik krijg bij Ajax de kans bij de grootste club van Nederland te spelen. Met de beste trainer die ik ken", zo geeft hij aan. "Als voetballer wil je prijzen winnen, bij Ajax kan dat. Bij FC Utrecht, Frankfurt en West Ham wil je ook elke wedstrijd winnen, maar er zijn ook veel duels dat een punt pakken al prima is omdat de tegenstander gewoon beter is. Bij Ajax telt dat niet. Hier moet je elke wedstrijd top zijn, waar en tegen wie we ook spelen, voor minder dan een overwinning doen we het niet. Daarin wil ik belangrijk zijn."

De spits vindt dat hij ondanks zijn goede start nog niet op het niveau is waar hij wil zijn. "Daarvoor moet ik ook mijn plek vinden in Amsterdam, met mijn familie. Rust hebben, waardoor ik alle energie op het veld heb", zegt hij daarover. "Zoiets werkt altijd op elkaar door. Maar dat gaat goed komen, daar ben ik van overtuigd."

Meer op VI.nl




Tags

hag haller sebastien utrecht drinkt eet eist frankfurt ham landstitel nederland slaapt west

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden
Topaankoop.

Mooi compliment voor Ten Hag.
Ook Hakim Ziyech heeft Ten Hag naar een hoger level gebracht. Als je zag hoe Hakim ging jagen. Hakim is zo goed geworden bij Ajax. Echt een patron.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Klopt, met dank aan Ziyech haalde Ten Hag een hoog niveau :-P
+1/-0

 
3 jaar geleden
Een beetje humor, ouwe!

En nee, ik vind Ten Hag tactisch niet sterk.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Okay ouwe ;)

Nou ja, in ieder geval Haller heeft zijn mening gegeven.
+1/-0

3 jaar geleden
Beetje non nieuws dit - Ten Hag is er mede verantwoordelijk voor dat hij Ajax duurste aankoop is en hem een tweede kans geeft in de eredivisie nadat hij op een zijspoor was beland.

Als ik een interview ergens geef zou ik ook zeggen dat mijn baas de beste ooit is, ook al is het een totaal idioot. Hij betaald toch mijn salaris.

Ten Hag heeft vooral het probleem nog steeds dat hij slimmer denkt te zijn dan iedereen het het duurt hem minimaal 10 wedstrijden order seizoen om een opstelling te vinden die iedereen al voor zijn ogen had. Ook zijn wissels zijn niet altijd even sterk. Het is geen snotneus maar zeker geen technisch wonder.
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom berghuis bergwijn beuker boomen brobbey elsimao eredivisie excuus forbs godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten mislintat oranje passeren ramaj rensch rulli schaduwspits sevic sosa stilstand tahirovic taylor