Transparent
Inloggen
Sluiten

Officieel: Hassane Bandé voor anderhalf jaar verhuurd aan NK Istra 1961

9 februari 2021 16:04 - Ajax.nl
Foto: Pro Shots

<b>Officieel: Hassane Bandé voor anderhalf jaar verhuurd aan NK Istra 1961</b>; image source: Pro Shots

Hassane Bandé is per direct verhuurd aan het Kroatische NK Istra 1961. Dat meldt Ajax via de officiële kanalen. De aanvaller vertrekt voor anderhalf jaar op huurbasis en NK Istra heeft bovendien een optie tot koop weten te bedingen. Bandé heeft bij Ajax nog een contract tot de zomer van 2023. Een jaar geleden maakte hij op huurbasis de overstap naar het Zwitserse FC Thun, maar die overeenkomst werd afgelopen zomer al ontbonden.




Tags

bande istra bedingen ontbonden thun

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


 
3 jaar geleden
Heb je hem al meer dan 5 wedstrijden zien voetballen in het eerste van Ajax. Geloof niet dat deze jongen een kans heeft gehad en zeker geen geluk
+1/-1

3 jaar geleden
Begin me nu toch wel wat zorgen te maken inzake het beleid.Teveel reuring de laatste tijd omtrent spelers,al dan niet Ajaxwaardig,over de rest maar niet te spreken.Hoeveel zou dit alles bij elkaar niet al hebben gekost?Sar heeft het even niet meer vrees ik...
+1/-0

 
3 jaar geleden
Ik ga bij deze het record minnetjes onder mijn bericht krijgen want kritiek is hier niet gewenst.
Van der Sar heeft niets met het beleid te maken.
Hij mag alleen de lintjes doorknippen.
Elk weldenkend mens begrijpt dat iemand met een één jarige opleiding bij de Cruyff academie geen beursgenoteerd miljoenen bedrijf kan leiden.
Er is tijdens de fluwelen revolutie geroepen dat een voetbalman de club moet leiden.
Om de monden te snoeren en de klappen op te vangen is daarom van der Sar naar voren geschoven.
Okay, kom er maar in.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Ik heb toch meer het idee dat men het toen bedoelde dat er een voetbal man het technisch hart moet leiden - niet perse de algemeen directeur. Zelfs bij de aanstelling van Van der Sar was er al kritiek en werd er om die reden ook altijd iemand naast hem gezet.

Toch denk ik dat dit geval van Bande vooral Over Mars is aan te rekenen. Men begint nu ineens te zien hoe snel geld kan verdampen - wat normaal is voor een koop club - dat zijn we niet gewend.

Ik heb dan ook altijd aangegeven dat Ajax zich niet moet proberen 'in te kopen' bij de Europese top, want dat gaan we niet winnen. Wij kunnen niet veel van dit soort verlies aankopen hebben, dan komen we in geld nood.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Waarom moet het altijd persé iemand aangerekend worden, als een transfer niet uitpakt zoals gehoopt? Soms zit het mee (Nico), soms zit het tegen. Als Bandé zijn kuitbeen niet had gebroken tegen Anderlecht, was het misschien allemaal heel anders gelopen. Shit happens sometimes. In mijn optiek is het niet nodig een schuldige aan te wijzen.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Don't get me wrong - ook ik vind dus niet dat het perse iemands schuld is, ik had het meer over de split tussen Van der Sar en Overmars. Dus ook ik vind dat het niet iemand aan te rekenen is.

Waar ik wel over val is de verandering in hoe Ajax werkt, waar veel gekocht wordt en dit een impact heeft op de cashflow en het doorkomen van talenten. Dit is dus nodig om de top van Europa te halen, maar het probleem is dat Ajax niet veel van deze missers kan dragen. Daar heeft Ajax gewoon niet genoeg inkomen aan, waarschijnlijk ook daarom dat Ajax meer met de Arena wil doen.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Gelukkig weet Overmars zijn miskopen dan vaak wel nog weer voor een goed bedrag te verkopen. Ben wat dat betreft stiekem wel benieuwd naar het bedrag van de koopoptie. Hoewel Corona daar natuurlijk ook wel zo zijn weerslag op zal hebben. Krijg je er nog 4 miljoen voor, dan ben ik in principe wel tevreden. Dan is de impact ook gewoon relatief laag, zoals bij Marin en Magallan (mits Crotone niet degradeert).
+2/-0

3 jaar geleden
Soms zit het mee, soms zit het tegen. Dit is topvoetbal.
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.250 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

avila berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk martha medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa sutalo tahirovic taylor vos wijndal