Transparent
Inloggen
Sluiten

Victor Jensen verhuurd aan FC Nordsjælland

2 februari 2021 00:05 - Ajax.nl
Foto: Pro Shots

Victor Jensen verhuurd aan FC Nordsjælland; image source: Pro Shots

Ajax meldt via de officiële kanalen dat Victor Jensen op huurbasis is vertrokken bij de club. De Deense aanvaller maakt het seizoen af bij FC Nordsjælland uit zijn thuisland. Jensen heeft bij Ajax nog een contract tot de zomer van 2023. Inmiddels maakte hij zijn officiële debuut in het eerste elftal als invaller tijdens de competitiewedstrijd tegen PEC Zwolle. Namens Jong Ajax speelde hij 49 wedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie.

Meer op Ajax.nl




Tags

jensen nordsjaelland jong pec thuisland

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden
Victor lijkt me iemand als 13 in een dozijn, is hij aanvaller of middenvelder, ik krijg er niet zo goed mijn gedachten over.
+1/-0

3 jaar geleden
Lijkt me vooral gelijk ook een slimme,tactische actie om de banden tussen beide clubs warm te houden met het oog op die Sulemana.
+1/-0

3 jaar geleden
Speelt nog een beetje grillig voor zover ik jong Ajax heb gezien laatste maanden. Goede zet denk ik voor nu.
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom begeleiding berghuis bergwijn bertjek brobbey conceicao dest elsimao engeland excelsior feyenoord forbs gaaei godts hato henderson kaplan kiki liverpool lucht metz mikautadze mum rensch sevic sosa steijn sutalo zucht